Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în Argentina. Rar o vezi așa: ce detaliu se observă

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în Argentina. Rar o vezi așa: ce detaliu se observă

GALERIE FOTO (2) Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în Argentina. Rar o vezi așa: ce detaliu se observă

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în Argentina. Rar o vezi așa: ce detaliu se observă și iese în evidență.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în Argentina. Rar o vezi așa: ce detaliu se observă

Carmen Iohannis a avut o vizită diplomatică în Argentina, alături de Klaus Iohannis. Evident, mai multe imagini au apărut în presă și în mediul online.

Aparițiile ei sunt deseori controversate când vine vorba despre stilul ei vestimentar, iar de curând, un detaliu a captat ochiul al stiliștilor, după cea mai recentă vizită diplomatică a cuplului prezidențial din România în Argentina. Carmen Iohannis a purtat un costum elegant, alb, din două piese, și o pereche de pantofi în aceeași culoare.

„Vizita oficială în Argentina. Prima Doamnă Carmen Iohannis poarta un deux-pièces elegant, semnat #andreatincu”, este mesajul pe care designerul Andreea Tincu l-a postat în mediul online.

Ce a ieșit în evidență este accesoriul lui Carmen Iohannis, un clutch într-o culoare extrem de puternică, fuchsia, spre desoebire de taiorul și fusta acesteia.

Cât costă rochiile pe care Carmen Iohannis le poartă la întrunirile oficiale. Designerul primei doamne a spus totul

În 2015, la un an după instalarea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Carmen Iohannis a început colaborarea cu Andree Tincu. Designerul a povestit, cu nostalgie și drag despre acel moment. „Efectiv am trimis un CV însoțit de portofoliu și tot ceea ce realizasem și mi-am oferit serviciile ca designer, specificând toată activitatea mea profesională și considerând că era momentul ca prima doamnă să fie o persoană îmbrăcată de un designer român, ceea ce nu s-a mai întâmplat până la prima doamnă Carmen Iohannis. A venit răspunsul la o anumită perioadă și mi s-a spus că da. Prima doamnă dorește să ne întâlnim ca să vadă ceea ce îi propun și să o văd puțin ca și persoană”, a declarat Andreea Tincu.

Conform Andreei Tincu, Carmen Iohannis este o persoană foarte plăcută, pasionată de modă și de aspectele de noutate. Are un simț critic desăvârșit și este interesată mereu să afle lucruri noi, poate prin prisma faptului că de atât de mulți ani activează ca profesoară. Comunicarea cu ea este una facilă și decurge în mod cât se poate de natural, conform designerului Andreea Tincu. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: