Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă a devenit dirigintă pentru o nouă serie de elevi

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă a devenit dirigintă pentru o nouă serie de elevi

GALERIE FOTO (3) Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă a devenit dirigintă pentru o nouă serie de elevi

Carmen Iohannis a îmbrăcat o ținută care i-a venit de minune, în prima zi din anul școlar 2022-2023. Iată ce a ales Prima Doamnă a României să poarte astăzi, când a devenit dirigintă pentru o nouă generație de elevi.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă a devenit dirigintă pentru o nouă serie de elevi

Cu o ușoară stânjeneală, cu emoție și cu un zâmbet discret, Carmen Iohannis și-a făcut apariția în curtea unității de învățământ, plină cu elevi. Ținuta purtată de ea astăzi i-a venit de minune, iar toată lumea a privit-o cu admirație.

Prima Doamnă a îmbrăcat o rochie neagră, cu mâneci și cu volane în jurul decolteului, în contrast cu ținutele colorate și mai scurte cu care aceasta obișnuiește să apară la diverse evenimente. Coafura ei a fost făcută bucle, iar machiajul, destul de natural, cu accent pe buze, colorate cu un ruj roșu.

Carmen Iohannis a devenit dirigintă pentru o nouă serie de "boboci"
Foto: captură Antena3
Carmen Iohannis a devenit dirigintă pentru o nouă serie de "boboci"
Foto: Antena3

Carmen Iohannis: „Totdeauna e emoționant. E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe. Ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune”, a declarat aceasta, conform Antena3.

Prima Doamnă a României este dirigintă pentru o nouă generație de elevi, așa că entuziasmul a fost și mai mare. Sigur că și elevii sunt curioși să vadă cum o să fie să învețe împreună cu soția președintelui României.

„Am auzit doar lucruri bune despre ea și sunt sigură că va fi cea mai bună dirigintă”, a spus una dintre eleve.

Zâmbete, mult entuziasm, flori și fotografii, de păstrat pentru o viață întreagă. Cam așa s-ar traduce, în câteva cuvinte, prima zi de școală. Carmen Iohannis a primit flori inclusiv de la foștii ei elevi, ajunși acum la facultate, dar care au trecut să o vadă și să îi mai mulțumească încă o dată pentru tot ce aceasta i-a învățat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: