Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele catolic. Prima Doamnă este deseori criticată pentru vestimentația ei

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele catolic. Prima Doamnă este deseori criticată pentru vestimentația ei

GALERIE FOTO (3)

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele catolic, din 9 aprilie 2023. Se știe deja că Prima Doamnă primește deseori critici pentru ținutele pe care le îmbracă la evenimente mai mult sau mai puțin formale.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele catolic. Prima Doamnă este deseori criticată pentru vestimentația ei

Klaus Iohannis a ajuns la biserică cu puțin timp înainte de începerea slujbei. Evident, acesta nu a mers singur, ci însoție de soția sa, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis este foarte apreciat și îndrăgit de sibieni, așa că mulți îi fac urări de bine de fiecare dată când îl întâlnesc.

De obicei, ținutele lui Carmen Iohannis sunt analizate în detaliu. Uneori, apreciate, alteori, din contră. De această dată, ținuta purtată de Carmen Iohannis a fost destul de simplă. Prima Doamnă a României a îmbrăcat un palton deschis la culoare, până la genunchi, iar la gât a avut o eșarfă cu nuanțe de crem și verde. Crem a fost și poșeta cu care s-a accesorizat. Așadar, soția președintelui a optat pentru culori deschise, de primăvară, pentru această ocazie.

Foto: capturi video Digi24

Mesajul lui Klaus Iohannis, în noaptea de Înviere

Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, informează Știrile TVR.

Iată mesajul transmis de Iohannis.

Tuturor creștinilor care sărbătoresc Învierea Domnului acum le doresc Sărbători fericite. Hristos a înviat!

Zile frumoase, liniștite, cu familia, cu prietenii, iar creștinilor care mâine au sărbătoarea Floriilor le doresc o zi frumoasă și La mulți ani!

Klaus Iohannis

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: