Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu de Revelion. Bruneta i-a șocat pe africani

Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu de Revelion. Bruneta i-a șocat pe africani

GALERIE FOTO (3) Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu de Revelion.

Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu de Revelion. Bruneta a petrecut trecerea dintre ani în Africa, Kenia. Daniela Crudu a vrut să aibă parte de un Revelion de neuitat și și-a ales o ținută pe gustul ei, iar africanii au rămas încântați de prezența ei.

Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu de Revelion. Bruneta i-a șocat pe africani

Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu de Revelion. Daniela Crudu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi, iar de-a lungul timpului ne-a demonstrat că îi place să se distreze și să petreacă momente incredibile oriunde s-ar afla. Daniela a preferat să petreacă trecerea dintre ani departe de România, mai exact în Kenia, Africa.

Bruneta a ales pentru Revelion oo ținută incredibilă, un deux pieces aurie, formată dintr-o fustă mulată, mai scurtă în față și mai lungă în partea din spate și o cămașă cu decolteu adânc, legată chiar sub sâni. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini, dar una a atras atenția tuturor. Daniela este ținută în brațe de cinci bărbați africani, îmbrăcați sumar. Cu siguranță, frumoasa românca a făcut furori în Kenia cu ținuta sa.

Daniela Crudu s-a retras din televiziune, mărturisind că nu mai este tentată să revină pe micile ecrane. Bruneta a declarat că are o situație financiară bună, chiar dacă a renunțat la televiziune. Vedeta s-a reprofilșat spre alt domeniu, iar acum câștigă bani din contractele de imagine, făcând publicitate pentru diverse branduri, dar este și MC la diverse evenimente. „Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu votcă și la haine”, a declarat Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp.

Cum a ajuns Daniela Crudu în televiziune

Daniela Crudu a fost o bună perioadă de timp, asistenta lui Dan Capatos, în emisiunea „Un show păcătos”. În 2013, Daniela se retrăgea din emisiunea pentru a-i face pe plan iubitului extrem de gelos, Mihai Costea. Bruneta nu a stat mult timp departe de lumina reflectoarelor și a devenint co-prezentator al emisiunii „SuperBingo Metropolis”, alături de Mihai Mitoşeru. În tot acest timp, veniturile Danielei creșteau. Astfel, de la o animatoare care câștiga circa 100 de euro pe seară, a devenit asistentă TV.

De-a lungul anilor, Daniela s-a transformat complet, apelând de multe ori la operațiile estetice. Cu toate astea, puțină lume știe că bruneta a avut o copilărie dificilă, iar tatăl său nu și-a permis să le cumpere fiicelor sale cele dorite. Astfel, Daniela a luat decizia de a lucra ca dansatoare în cluburi, în schimbul unor sume de bani. Mărturisirea a fost făcută chiar de ea. „La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata făcea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar. A fost greu şi pentru el. Şi nu e usor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dăm seama ce este bine şi ce este rău?. M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni. Şi acolo am început să dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a văzut, i-a plăcut de mine şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă angajez animatoare. Şi am acceptat. Şi aşa am început să dansez. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi plăcea să dansez”, a povesiti Daniela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: