Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îmbrăcat Ileana Sterp la Untold. Ținuta cu care a furat toate privirile: ”Am rămas uimită”

Cum s-a îmbrăcat Ileana Sterp la Untold. Ținuta cu care a furat toate privirile: ”Am rămas uimită”

GALERIE FOTO (3)

Ileana Sterp a furat toate privirile la UNTOLD! A fost pentru pentru prima dată când sora lui Culiță Sterp a participat la un astfel de festival. Aceasta s-a îmbrăcat în ton cu festivalul și a pozat imaginile pe internet.

Cum s-a îmbrăcat Ileana Sterp la Untold

Ileana Sterp a fost prezentă la Untold pentru prima dată. Sora lui Culiță și-a pregătit ținuta special pentru acest festival și a postat imaginile pe Instagram. Aceasta a primit mii de aprecieri din partea internauților, cei care au și comentat-o. Ileana a mărturisit că a fost o experiență plăcută să meargă la Untold, însă a fost și foarte obositor. Cât despre ținută, aceasta a ales să se îmbrace cât mai simplu, dar cu stil!

”Prima dată când particip la un festival de genul acesta. M-am simțit bine și am rămas uimită să văd și foarte mulți copii chiar și bebeluși. A fost o experiența faină, însă foarte obositoare, observ că m-am obișnuit să adorm imediat după Carla și nu mai dau randament la evenimente. O zi a fost de-ajuns, mă întreb cei care au participat în toate zilele, cum au rezistat?”, a scris Ileana Sterp, pe Instagram.

Ce complimente a primit Ileana Sterp

Chiar fratele ei, Iancu Sterp, a ținut să-i spună cât de frumoasă este. De altfel, sute de internauți i-au transmis cele mai frumoase comentarii, prin care o complimentează pe Ileana. ”Frumusețe/ Frumoasooo/ Ești o scumpa/ Foarte frumoasă/ Cea mai frumoasă/ Ești o frumusețe Ileana multă sănătate și fericire alături de familie esti un exemplu/ Ce frumoasă”, sunt doar câteva mesaje pe care le-a primit Ileana, din partea oamenilor care o urmăresc cu drag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ileana Aloman (@sterpileana)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: