Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a îmbrăcat nașa Andreea Ibacka la nunta Roxanei Hulpe. Detaliul de pe spatele vedetei a atras toate privirile

Cum s-a îmbrăcat nașa Andreea Ibacka la nunta Roxanei Hulpe. Detaliul de pe spatele vedetei a atras toate privirile

GALERIE FOTO (3) Cum s-a îmbrăcat nașa Andreea Ibacka la nunta Roxanei Hulpe

În acest weekend, a avut loc o petrecere grandioasă în familia de la Pro TV. Știrista Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu și-au unit destinele printr-o nuntă spectaculoasă, evenimentul fiind marcat de prezența numeroaselor vedete de la postul de televiziune.

Cum s-a îmbrăcat nașa Andreea Ibacka la nunta Roxanei Hulpe

Printre invitați s-au numărat Cabral și Andreea Ibacka, care au avut onoarea de a fi nașii cuplului. La petrecere, atenția a fost atrasă nu doar de miri, ci și de ținuta impresionantă a nașei.

Cei doi au fost nași și s-au pregătit temeinic pentru marele eveniment. La apariția lor, privirile au fost inițial ațintite asupra Andreei, dar în scurt timp, Cabral a captat atenția cu ținuta sa neconvențională. Spre deosebire de soția sa, care a optat pentru o rochie elegantă din paiete argintii, Cabral a ales o vestimentație mult mai lejeră.

Andreea Ibacka a strălucit într-o rochie elegantă, atrăgând privirile tuturor, în timp ce Cabral a demonstrat distracția și confortul pot merge mână în mână cu eleganța, chiar și la un eveniment formal. Rochia Andreei a fost achiziționată de la M.marquise la prețul 4.950 lei. În ciuda diferenței de stil vestimentar între Cabral și soția sa, cei doi au reușit să aducă o notă de originalitate și bună dispoziție la nuntă.

Ținuta lui Cabral a fost una atipică pentru un naș. În loc să opteze pentru un costum formal, acesta a ales confortul și s-a prezentat într-un tricou negru simplu, combinat inițial cu un sacou. Cu toate acestea, sacoul a fost abandonat rapid pe parcursul petrecerii, pe măsură ce atmosfera s-a încins și nașul s-a implicat activ în dans și voie bună.

 

În data de 1 iunie, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au sărbătorit nunta lor, după ce în anul 2022, Roxana fusese cerută în căsătorie la UNTOLD de către Bogdan, managerul festivalului. După ce a spus un mare „DA”, cuplul a ajuns în fața ofițerului de Stare Civilă pe 3 septembrie același an, iar acum a venit rândul cununiei religioase și a marii petreceri. Nașii mirilor au fost Cabral și Andreea Ibacka, care au fost alături de ei pe tot parcursul evenimentului.

Tema nunții a fost circul, iar petrecerea a avut loc la Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, inspirată de cupola unui circ. Decorul locației a reflectat tema aleasă de mire, Bogdan Rădulescu, care a dorit să aducă acest element de spectacol în viața personală. Roxana a dezvăluit că decorurile și elementele tematice au fost completate de un elefant uriaș la intrare, adăugând un plus de magie evenimentului.

Nunta Roxanei Hulpe și a lui Bogdan Rădulescu a fost un eveniment memorabil

Printre cei prezenți s-au numărat vedete precum Cosmin Stan, Andreea Esca, Amalia Enache, Cătălin Măruță și Andra, chef Adi Hădean, afaceristul Dragoș Anastasiu și mulți alții. Atmosfera a fost întreținută de artiști consacrați precum Delia și Damian Drăghici, care au asigurat muzica și buna dispoziție.

Decorul tematic al nunții a fost un alt element care a captat atenția invitaților. Sala de ceremonii rotundă, inspirată de cupola unui circ, a fost decorată cu elemente specifice, creând o atmosferă de poveste. De la detaliile decorative până la muzica aleasă, totul a fost gândit pentru a reflecta tema circului și pentru a oferi o experiență unică celor prezenți.

Petrecerea de nuntă a continuat până târziu în noapte, cu dans, muzică și multe momente de bucurie. Invitații s-au distrat pe cinste, iar atmosfera a fost una incendiară, grație performanțelor artiștilor invitați. Roxana și Bogdan au reușit să creeze o nuntă de neuitat, plină de magie și emoție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: