Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îmbrăcat şi cum s-a machiat Anda Adam în ziua în care s-a căsătorit cu bancherul Yosif Eudor Mohaci

Cum s-a îmbrăcat şi cum s-a machiat Anda Adam în ziua în care s-a căsătorit cu bancherul Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam s-a măritat. S-a întâmplat vineri, 23 decembrie 2022. Alesul inimii ei este Yosif Eudor Mohaci, bancherul care îi e partener de o bună perioadă de timp.

Cei doi s-au căsătorit civil la Oficiul Stării Civile din Sectorul 1, București.

Mireasa a purtat o ţinută sobră

Anda Adam s-a măritat, iar ceremonia a fost una extrem de restrânsă, la care au participat doar familia şi prietenii apropiaţi. Actualul soţ al artistei a mai fost însurat și are o fetiță. A locuit mult timp în Elveția și Franța, iar în România se ocupă de mai multe afaceri.

„Voiam să vă dorim sărbători fericite și să vă anunțăm că astăzi, noi…ne-am căsătorit. Suntem aici cu părinții”, a spus Anda Adam.

„Am spus da!”, au scris Anda Adam și soțul ei în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe Instagram. Cei doi proaspăt căsătoriți și-au asortat ținutele pentru ziua cea mare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Artista a purtat un costum extravagant, cu un sacou de culoare neagră, accesorizat în partea de jos a mânecii cu câteva motive argintii. Pe umeri au fost atașați câțiva franjuri de aceeași culoare. S-a machiat discret.

S-au cunoscut la munte

Anda Adam a dezvăluit despre începuturile poveștii ei de iubire.

Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite, fetița mea e aici, o duc la fetița ta?

Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunoscut fetița mea„, a povestit cântăreaţa.

În momentul în care a fost cerută de soție, Anda Adam a avut parte de o experiență inedită, în Cappadocia, într-un loc în care zburau zeci de baloane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: