Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îmbrăcat soția lui Gigi Becali la cununia civilă a lui Ianis Hagi. Luminița a furat imediat privirile invitaților

Cum s-a îmbrăcat soția lui Gigi Becali la cununia civilă a lui Ianis Hagi. Luminița a furat imediat privirile invitaților

GALERIE FOTO (2)

Gigi Becali și soția sa au făcut senzație la cununia civilă a lui Ianis Hagi și a Elenei Tănase, eveniment care a marcat Crăciunul din 2023. Ceremonia a avut loc la restaurantul Fratelli, iar prezența lui Gigi Becali, finul lui Gică Hagi, a adus un plus de strălucire evenimentului. Desigur, această apariție a fost remarcabilă, mai ales că în ultimul deceniu relația dintre Gigi Becali și Gică Hagi a fost marcată de unele tensiuni, în special în fotbal.

Cu toate acestea, patronul de la FCSB a făcut o excepție de la regulile sale personale, anunțând anterior că nu va mai participa la nunți, botezuri sau alte petreceri, argumentând că astfel își dedică mai mult timp bisericii și legăturii sale cu Dumnezeu. Dragostea pentru fiul „Regelui”, Ianis Hagi, a fost suficient de puternică pentru a-l aduce pe Gigi Becali la eveniment.

Cu ce s-a îmbrăcat soția lui Gigi Becali la cununia civilă a lui Ianis Hagi

Patronul de la FCSB, cunoscut pentru aparițiile sale excentrice și declarațiile controversate, a surprins prin alegerea unui costum negru elegant, renunțând la tradiționalele treninguri negre care i-au devenit caracteristice. Cu toate că atenția a fost inițial îndreptată spre Gigi Becali, revelația serii a fost, fără îndoială, Luminița Becali, soția omului de afaceri.

Soția sa, Luminița Becali, a fost o apariție cu adevărat memorabilă la cununia civilă. Îmbrăcată într-o rochie albă de excepție, ea a emanat eleganță și stil, confirmându-și statutul de doamnă a lumii mondenă. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi au capturat momentul în care Luminița Becali strălucea în rochia sa albă, aducând un plus de rafinament evenimentului de final de an din România.

Gigi Becali, show de zile mari la Fratelli, din Constanța

Gigi Becali a făcut spectacol la cununia civilă a lui Ianis Hagi. Fotbalistul lui Alaves a dat o petrecere de pomină chiar în ziua de Crăciun.

Patronul FCSB a fost unul dintre invitații de seamă și s-a distrat pe cinste. Becali a făcut show pe ringul de dans și a cântat chiar și la microfon. 400 de oameni au fost invitați de Ianis Hagi la cununia civilă. Site-ul redacția. ro vă prezintă imagini în exclusivitate cu Gigi Becali de la clubul Fratelli, locul unde a avut loc petrecerea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: