Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au cunoscut, de fapt, Vali Vijelie și soția sa, Carmen. Manelistul a dat tot din casă: ”Mama ei nua fost de acord”

Cum s-au cunoscut, de fapt, Vali Vijelie și soția sa, Carmen. Manelistul a dat tot din casă: ”Mama ei nua fost de acord”

Vali Vijelie are o soție modestă

Relația dintre Vali Vijelie, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele din România, și soția sa, Carmen Rusu, a fost una dintre cele mai longevive și discutate în media românească. După peste două decenii de căsnicie, recent, presa de scandal a anunțat despărțirea cuplului, un subiect care a captat atenția publicului și a stârnit numeroase speculații.

Cariera lui Vali Vijelie, plină de succes și recunoaștere, l-a ținut adesea departe de casă, cu spectacole și concerte în toată țara și în diaspora. Cu toate acestea, artistul a făcut eforturi considerabile pentru a-și petrece timpul liber alături de familie, asigurându-se că absențele sale nu sunt resimțite prea acut de cei dragi.

Cum s-au cunoscut Vali Vijelie și soția sa

Povestea lor a început în anii ’90, când Vali avea 20 de ani, iar Carmen doar 16. Potrivit declarațiilor făcute de Vali Vijelie în emisiunea „În oglindă” de pe Kanal D2, împrejurările nu au fost favorabile de la început. Relația a întâmpinat opoziția mamei lui Carmen, ceea ce a determinat o separare temporară a celor doi. Cu toate acestea, destinul i-a reunit patru ani mai târziu, când au decis să își unească destinele, începând o frumoasă poveste de iubire.

„Prima și prima întâlnire a fost în 90. Atunci ne-am cunoscut, eu cântam într-un restaurant. Ea era mică atunci, mama ei era contra. Ea avea 15- 16 ani, a trecut pe acolo întâmplător. Eu aveam 20 de ani și mama ei nu a fost de acord și apoi, peste șase ani ne-am întâlnit”, a povestit Vali Vijelie, la „În oglindă”.

După reuniunea lor, Vali și Carmen s-au căsătorit și au împărtășit o viață de familie împlinită pentru următorii 27 de ani. Vijelie, cunoscut pentru personalitatea sa carismatică și prezența scenică puternică, a menționat adesea diferența dintre persoană publică și cea privată.

„Eu am mers la studio la un prieten, el vorbea cu prietena ei și i-am spus: Știi cu cine înregistrez astăzi?! Cu iubirea vieții tale, cu Vali Vijelie. Ea a venit acolo, eu sincer să fiu nu am mai cunoscut-o și când am văzut-o zic: mamă ce gagică!(…) De acolo am rămas împreună”, a mai explicat artistul.

Soția lui Vali Vijelie a pus capăt căsniciei

Recent, Carmen Rusu a făcut publică decizia cuplului de a merge pe drumuri separate. Anunțul a venit la scurt timp după ce Vali Vijelie a fost fotografiat în compania altei femei, moment ce a alimentat și mai multe speculații în rândul fanilor și presei. Carmen a ales să facă declarații despre această situație dificilă, marcând sfârșitul unei ere pentru cuplu.

Despărțirea lor nu doar că a întristat mulți admiratori ai cuplului, dar a și subliniat presiunea pe care oamenii publici o pot simți din partea presei și a opiniei publice. Reacțiile au variat de la compasiune la critică, demonstrând încă o dată cât de scrutată este viața personală a celebrităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: