Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au distrat mama și tatăl Simonei Halep la cununia fiicei lor. Părinții au radiat de fericire

Cum s-au distrat mama și tatăl Simonei Halep la cununia fiicei lor. Părinții au radiat de fericire

Ziua de vineri a fost una simbolică pentru Simona Halep și Toni Iuruc! Cei doi au mers în fața stării civile și au spus un mare ”Da!”. Părinții tenismenei au savurat din plin momentul și nu și-au mai putut stăpâni fericirea și zâmbetele de pe buze.

Cum s-au distrat mama și tatăl Simonei Halep la cununia fiicei lor. Părinții au radiat de fericire

Părinții Simonei Halep, Tatiana și Stere Halep, au avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lor de până acum: fiica lor s-a căsătorit. Mama și tatăl tenismenei s-au bucurat din plin de eveniment, drept dovadă zâmbetele largi de pe chipul lor.

Stere Halep s-a întrecut chiar și în câțiva pași de dans, pe ritmuri machedonești, cu restul invitaților. În timp ce el a optat pentru o ținută închisă la culoare și elegantă, totodată, soția sa a purtat o rochie de culoare deschisă, cu mâneci bufante, potrivit Cancan.

Foto: Simona Halep cu mam sa și tatăl ei (cel din dreapta)

Petrecerea cununiei civile a avut loc în vila de la Izvorani, unde locuiesc, de fapt, Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc. Cu toții s-au distrat pe cinste, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Cheful a început în jurul orei 19:30.

În ziua cununiei civile, Simona Halep a purtat o rochie roșie, iar Toni Iuruc un costum bleo-marin. S-au căsătorit în mare secret și se zvonește că nunta și căsătoria religioasă vor avea loc în Constanța, la malul mării. Nașii celor doi de căsătorie sunt Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli și vărul lui Toni Iuruc.

Simona Halep, mamă?

Căsătoria civilă a campioanei vine la scurt timp după ce a fost cerută de soție de Toni Iuruc. Fanii tenismenei se întreabă, așadar, ce are de gând legat de rolul de mamă, având în vedere dedicarea față de familie, în ultima vreme.

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, gata de nuntă. Sportiva a primit inelul de logodnă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: