Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au fotografiat Brigitte și Florin Pastramă după ce au anunțat împăcarea. Au șters cu buretele tot scandalul – FOTO

Cum s-au fotografiat Brigitte și Florin Pastramă după ce au anunțat împăcarea. Au șters cu buretele tot scandalul – FOTO

GALERIE FOTO (2) Momentul în care Brigitte este înjurată și amenințată de Florin Pastramă în mijlocul străzii.

Când se ceartă, când se împacă! E clar că între Brigitte și Florin Pastramă există o dragoste cu năbădăi. Cei doi sunt căsătoriți de trei ani, relația lor fiind presărată de scandaluri și agresiuni fizice.

În ciuda tuturor problemelor dintre ei, Brigitte e hotărâtă să mai acorde o șansă mariajul său. Bruneta a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat într-un mesaj pe rețelele de socializare că ea și Florin Pastramă s-au împăcat, din nou, după ce acum câteva săptămâni a dezvăluit că divorțează.

Brigitte și Florin Pastramă nu pot sta separați

Cei doi soți au stat separați mai multe zile. Dar iată că și-au mai acordat o șansă deoarece nu pot sta departe unul de celălalt. Fanii stau acum și se întreabă oare cât mai durează concilierea de această dată.

Seara trecută, Brigitte Pastramă a publicat și prima imagine alături de Florin Pastramă, aceștia surprinși chiar în timp ce stăteau în pat, iar el o mângâia pe picior. Cu această imagine Brigitte Pastramă le mai arată încă o dată tuturor că s-a produs marea împăcare.

Vedeta a ținut să scrie și câteva cuvinte, iar ea a precizat cât de îndrăgostită e: ”Te iubesc atât de mult”, scria Brigitte Pastramă.

Brigitte era hotărâtă să pună punct mariajului

Brigitte Pastramă luase decizia de a pune punct căsniciei cu Florin, după ce acesta a fost agresiv cu ea în repetate rânduri. Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat care erau motivele pentru care era decisă să divorțeze.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars acum câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: