Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au fotografiat Vulpița și Viorel Stegaru în curtea noii sale case

Cum s-au fotografiat Vulpița și Viorel Stegaru în curtea noii sale case

GALERIE FOTO (3)

Vulpița și Viorel Stegaru stârnesc controverse peste controverse. Cei doi soți s-au lăsat fotografiați într-o ipostază mai puțin cunoscută în curtea noii lor case. 

 

Cum s-au fotografiat soții Stegaru

Vulpița și Viorel Stegaru s-au mutat la țară, la Buzău, dar se pare că duc o viață liniștită în noua lor casă. Cei doi soți au vrut să scape atât de agitația din Capitală, cât și de agitație din Blăgești. Viorel și Vulpița nu au mai putut să ducă o viață liniștită din cauza socrilor, mai ales că  erau huiduți și criticați peste tot de vecini și de oamenii care îi cunoșteau.

Locuința pe care au primit-o la Buzău nu este cea mai comodă locuință și ncii cea mai modernă, însă, cei doi par să fie extrem de mulțumiți și nu duc lipăs de nimic, nici măcar de figurile din Capitală.

Vulpița s-a schimbat enorm de mult după ce a plecat din Capitală și odată cu mutarea în noua locuință alături de Viorel. Fosta vedetă a Antenei 1 pare să nu mai neglijeze treburile casnice. Mai mult, pare să își ia sarcinile destul de serios.

Vulpița a postat o fotografie, pe contul personal de Instagram, în care arată oamenilor că nu îi este deloc rușine să arate că spală hainele la mână. Mai mult, mașina de spălat pe care oa re nu este nici cea mai nouă și nici mai performantă.

 

Cum au reacționat internauții

 

Fotografia Veronicăi a stârnit valuri de reacții din partea internauților. Mulți au îndemnat-o să fie fată de casă, iar multe gospodine i-au spus că nu este nicio rușine să spele hainele la mână, atâta timp cât este gospodină.

„Buna dimineata 😮😉❤️Foarte frumos si nu este o rusine 🙏si eu spal rufe manual si locuiesc in France, nu este o rusine ❤️Week-end placut si sanatate multa 😘 / Astept cu nerăbdare să văd că va luati si fetita la voi Sa fiti familia completă! / Sa ai spor iubita, sa iti aranjezi casuta sa vezi ce bine te simti acasuca la tine😘😘😘”, ,,Bună dimineața, hărnicuța mea”, Bravo, așa este frumos. Arătați întregii tări și părinților lui Viorel că vă descurcați și singuri. Felicitări, să o țineți tot așa!” , i-au scris internauții.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: