Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au pozat Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu pe plaja din Vama Veche! Nimeni nu și-ar fi imaginat să le vadă așa pe vedetele din România

Cum s-au pozat Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu pe plaja din Vama Veche! Nimeni nu și-ar fi imaginat să le vadă așa pe vedetele din România

GALERIE FOTO (2)

Surpriză de proporții pentru fanii cinematografiei românești! Actrițele Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi apar „goale” pe afișul filmului „Retreat Vama Veche”. Desigur, nu vorbim doar de o nuditate fizică, ci și de una emoțională, ce reflectă temele profunde ale comediei regizate de Petre Năstase. Filmul, ce va fi lansat în cinematografele din întreaga țară pe 18 octombrie, promite să fie o terapie de râs și o introspecție asupra vieților celor trei protagoniste.

Ada, Adela și Laura: trei femei de carieră în filmul lui Petre Năstase

Personajul principal al filmului, Eva, este interpretat de talentata Ada Condeescu. Eva se află în centrul unei experiențe revelatoare și amuzante în timpul petrecerii burlacelor, organizată de prietenele sale bune, Corina și Dana, jucate de Adela Popescu și Laura Cosoi. Locul ales pentru această evadare este Vama Veche, iar contextul este un retreat de yoga, bazat pe o promisiune din adolescență.

Evadarea celor trei femei de carieră, care aparent au totul sub control, într-un retreat de yoga din Vama Veche, le aduce nu doar întâlniri și situații haioase, ci și momente de introspecție. Acestea se confruntă cu problemele, defectele și secretele lor, reușind să își regleze viitorul cu sinceritate, umor și realism. Petrecerile, râsul și momentele de confesiune creează o poveste captivantă despre prietenie și auto-descoperire.

Actrițele au descris experiența filmării ca fiind mai mult decât o simplă muncă. „Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reîntâlnire cu noi de azi în care am descoperit cât de importante ne-am fost una alteia în trecut”, au declarat Ada, Adela și Laura. Ele au subliniat că fiecare zi de filmare a fost plină de semnificație, devenind o adevărată terapie care continuă să le influențeze viețile personale și prietenia.

Actrițele sunt prietene și în viața reală

Distribuirea acestor roluri de către regizorul Petre Năstase nu a fost întâmplătoare. Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi sunt prietene bune și în viața reală, iar această legătură puternică se reflectă în chimia dintre ele pe ecran. Filmările din Vama Veche, desfășurate în vara lui 2023, au fost o oportunitate pentru ele de a-și consolida prietenia și de a se bucura de experiențe autentice împreună.

Pe lângă aspectele profesionale, echipa de filmare a trăit experiențe care au fost asemănătoare cu un retreat personal. Actorii și echipa de producție au retrăit, rescris și continuat poveștile lor de viață și prietenie, contribuind la o atmosferă deosebit de plăcută și creativă. Această conexiune autentică a adăugat un plus de valoare filmului, făcându-l să fie așteptat cu nerăbdare de public.

Prietenia dintre Ada, Adela și Laura este vizibilă în fiecare scenă, aducând un nivel de autenticitate și emoție care va rezona cu spectatorii. Scenariul scris de Ovidiu Niculescu capturează esența relațiilor lor și transformările prin care trec, oferind un spectacol de comedie și introspecție.

Cine mai joacă în „Retreat Vama Veche”? Florin Călinescu e guest-star!

Pe lângă cele trei protagoniste, filmul „Retreat Vama Veche” beneficiază de o distribuție impresionantă. Actori precum Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu și Emi Alupei își aduc contribuția la această poveste.

Un aspect special al filmului este prezența lui Florin Călinescu în rol de guest-star. Acest lucru adaugă un plus de valoare și atracție pentru public, cunoscut fiind talentul și carisma acestui actor. Contribuția sa la film va aduce cu siguranță momente memorabile și captivante.

Filmul „Retreat Vama Veche” promite o poveste autentică, fără efecte speciale spectaculoase, dar cu personaje și situații în care mulți se vor regăsi. Echipa de producție anunță cu umor că în film „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu dansează ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo”, dar subliniază că mulți vor trăi revelații și momente de introspecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: