Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au pozat Regii Tik-Tok-ului după ce s-au împăcat. Imaginea a devenit virală

Cum s-au pozat Regii Tik-Tok-ului după ce s-au împăcat. Imaginea a devenit virală

Regii Tik-Tok-ului s-au împăcat și au ținut să imortalizeze momentul printr-o fotografie specifică lor. Imaginea a devenit virală și a strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor lor.

Cum s-au pozat Regii Tik-Tok-ului după ce s-au împăcat

Regii Tik-Tok-ului sunt din nou împreună și se bucură de momentele pe care le petrec alături. După ce soțul i s-a întors acasă, Alexandra Bodi s-a fotografiat cu Ionuț Bodi în stilul lor caracteristic, informează cancan.ro. Alexandra și Ionuț Bodi s-au pozat pe pat, lângă carpeta de pe perete, iar Alexandra Bodi și-a pus și o pereche de ochelari de soare la ochi. Mii de oameni le-au apreciat postarea de pe Tik-Tok.

De ce s-au despărțit Regii Tik-Tok-ului

Cei doi s-au despărțit o scurtă perioadă. Potrivit spuselor lor, haterii au fost cei care au dus la destrămarea relației.

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a spus Alexandra Bodi pe Tik-Tok.

De altfel, motivul scurtei rupturi a fost și chiar renumita aplicație, Tik-Tok-ul. Iar privința celor care au încercat să-i despartă, aceștia ar urmări câștigarea unor sume de bani.

”Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!”, a mai transmis Alexandra Bodi urmăritorilor.

Odată ce au decis să se despartă, soțul Reginei Tik-Tok-ului a plecat în satul natal din Moldova.

”Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, a mai completat Alexandra Bodi pe Tik-Tok.

Alexandra Bodi și Ionuț Bodi au devenit virali pe Tik-Tok după ce s-au filmat în repetate rânduri dansând pe diferite melodii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: