Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au schimbat ținutele Primelor Doamne ale României de-a lungul anilor? FOTO

Cum s-au schimbat ținutele Primelor Doamne ale României de-a lungul anilor? FOTO

GALERIE FOTO (19) Cum s-au schimbat ținutele primelor doamne ale României de-a lungul anilor_

Cum s-au schimbat ținutele Primelor Doamne ale României de-a lungul anilor? După Revoluție, România a devenit o țară liberă care și-a schimbat destinul. Oamenii au avut oportunitatea să-și aleagă preferințele, iar gândirea românilor avea să se dezvolte. Pentru românce, un model adevărat au fost Primele doamne ale României, Elena Ceaușescu aflându-se în fruntea listei.

Cum s-au schimbat ținutele Primelor Doamne ale României de-a lungul anilor? FOTO

Cum s-au schimbat ținutele primelor doamne ale României de-a lungul anilor? Moda a fost, este și va fi întotdeuna un lucru importa pentru femei. În România anilor 80, Elena Ceaușescu se număra printre puținele femei frumos îmbrăcate. Deși niciodată nu a pus accent pe fizicul ei, soția lui Ceaușescu era pasionată de haine de lux. Aceasta deținea ținute Chanel, Dior sau poșete Gucci. Designerul Flora Năstase a descris-o pe Elena Ceaușescu ca fiind o primă doamnă fără extravaganță, dar îmbrăcată în piese de brand.

În momentul în care a fost ucisă împreună cu președintele României, Elena purta un palton Yyves Saint Laurent. Elena adopta un stil vestimentar sobru, fără extravaganță, dar a cărei eleganță era dată de croiala perfectă a hainelor de brand de la marile case de modă. Cu un stil decent, Elena Ceaușescu se prezenta la întâlnirile oficiale cu o ținută potrivită și niciodată nu a avut ținute provocatoare.

Elena Ceausescu a purtat palton YVS in ziua mortii

Nina Iliescu și Nadia Constantinescu au fost soțiile președinților din România care au evitat foarte mult prezența în spațiul public. Acestea erau surprinse foarte rar alături de soții lor. Referitor la ținutele vestimentare, ambele preferau haine decente, deloc ieșite din comun.

Duelul Primelor Doamne: Maria Băsescu și Carmen Iohannis

Maria Băsescu a fost Prima Doamnă a României timp de 10 ani, iar în tot acest timp a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor. Soția fostului președinte Traian Băsescu este o prezentă elegantă, având întotdeauna ținute impecabile, atât în timpul acțiunilor oficiale ale președintelui cât și în momentele private, de familie. Maria Băsescu prezenta o alură și stilul vestimentar al lui Jaqueline Kennedy Onassis, fosta prima doamnă strălucind în toate ocaziile când s-a afișat alături de șeful statului.

Carmen Iohannis, actuala Prima Doamnă a României a fost în centrul atenției de când soțul ei și-a început mandatul de Președinte al României. De multe ori, Carmen Iohannis a fost criticată pentru alegerile vestimentare, primind totodată și multe laude. Designerul Stephen Pelger a declarat că aceasta are fixurile ei în materie de modă. Carmen Iohannis a început să colaboreze cu designerii Alexandru Ciucu, Eli Lăscan și Stephen Pelger.

Câteodată, prima doamnă portă fusta prea scurtă, dar în unele cazuri, când iese în particular, fusta poarte fi exagerat de scurtă. Soția lui Klaus Iohannis renunță câteodată la eleganță, în favoarea costumelor clasice, dar Pleger consideră că aceasta este prima doamnă care a făcut cea mai bună imagine a României dintre primele doamne pe care țara le-a avut. „Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut„, a spus Stephan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: