Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să afli dacă ai fost blocat pe WhatsApp? Modalitatea e simplă

Cum să afli dacă ai fost blocat pe WhatsApp? Modalitatea e simplă

Schimbare majoră pe WhatsApp! Funcția pe care o aștepți de ani de zile

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instant din lume, oferă multe funcționalități utile, inclusiv posibilitatea de a bloca anumite contacte. Dar cum puteți afla dacă sunteți cel care a fost blocat? Iată câteva modalități simple prin care puteți identifica acest lucru!

Apeluri care nu funcționează

Dacă încercați să efectuați un apel către un contact și observați că nu poate fi realizat, există posibilitatea ca acesta să vă fi blocat. Cu toate acestea, acesta nu este un indiciu 100% sigur, deoarece pot exista și alte motive pentru care apelul nu se realizează.

Lipsa informațiilor despre status

Un alt indiciu este legat de statusul contactului. Dacă, în mod normal, ați putut vedea statusul „Văzut ultima dată” sau „Online” al unei persoane, dar acum nu mai apare, s-ar putea să fiți blocat.

Imaginea de profil lipsește

Dacă sunteți sigur că vă aflați în lista de contacte a respectivei persoane și în același timp nu mai vedeți imaginea sa de profil, acesta poate fi un semn că ați fost blocat.

Mesajele netrimise

Probabil cel mai evident indiciu este legat de trimiterea mesajelor. Dacă trimiteți un mesaj și vedem doar o singură bifă în dreptul acestuia, în loc de două, există o șansă mare să fiți blocat. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să trageți concluzii. Dacă persoana respectivă are telefonul închis, serviciile de internet deconectate sau nu are semnal, mesajul dvs. va avea, de asemenea, o singură bifă.

Chiar dacă aceste indicii pot sugera că ați fost blocat pe WhatsApp, este important să știți că niciunul dintre ele nu este o confirmare absolută. Singura modalitate de a fi cu adevărat sigur este să întrebați persoana direct, în afara aplicației. Cu toate acestea, aceste metode sunt utile pentru a avea o primă impresie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: