Redactia.ro
Home » Știri » Cum să cumperi alimente cu 40%-80% mai ieftine? Secretul pe care puțini îl știu

Cum să cumperi alimente cu 40%-80% mai ieftine? Secretul pe care puțini îl știu

Cum să cumperi alimente cu 40%-80% mai ieftine

Cum să cumperi alimente cu 40%-80% mai ieftine? Secretul pe care puțini îl știu! Iată cum vei face economii și vei mânca fără restricții în această perioadă în care prețurile au luat-o razna!

Cum să cumperi alimente cu 40%-80% mai ieftine?

Tot mai mulți români se confruntă cu scumpirile la alimente care îi determină să facă economii și să renunțe la micile plăceri. Iată metoda prin care poți economisi, cumpărând alimente cu 40-80% mai ieftine!

Cei care vor pune în aplicare această metodă vor afla în timp util ce alimente sunt reduse semnificativ, chiar și cu 80%.

Tot secretul constă într-o aplicaţie mobilă care se poate instala rapid și ușor pe telefonul tău mobil, iar odată anunţaţi de alimentele cu preţ redus, puteți face economii semnificative la cumpărături.

Produsele alimentare pe care le veți putea achiziționa cu reduceri de până la 80% sunt, de fapt, cele care se apropie de termenul de expirare. Achiziționând astfel de produse combateți inclusiv risipa alimentară!

Cum funcționează aplicația de alimente ieftine

În noiembrie 2021, Gregoire Vigroux, un om de afaceri francez care s-a stabilit în România de 15 ani, a lansat o aplicație mobilă destinată reducerii risipei alimentare care îi ajută pe români să economisească între 40%-80% din valoarea produsului alimentar!

Imediat după ce vei instala aplicație, vei putea vedea secțiunea cu alimentele reduse, apoi le vei putea comanda online şi plăti cu cardul tău bancar. Totuși, comanda va trebui să o ridicați dumneavoastră, deoarece magazinele partenere nu livrează la domiciliu.

Aplicaţia mobilă de produse alimentare ce se apropie de expirare include: supermarketuri, hipermarketuri, restaurante, magazine, brutării, cafenele şi hoteluri.

În limita stocului disponibil, ofertele la alimente sunt disponibile în sistemul „primul venit, primul servit”.

În prezent există 500 de comercianți parteneri în aplicația mobilă, din Cluj-Napoca și București. Compania se află în prezent în negocieri cu mai multe rețele de magazine, dar și unități HoReCa din țara noastră, dorind să se extindă:

„Analizând evoluția comenzilor într-un interval de 10 luni, am putut observa că odată ce au încercat Bonapp.eco, utilizatorii au devenit foarte rapid clienți fideli. 

Există multe cazuri de utilizatori care de la două-trei comenzi în prima lună de folosire a aplicației au ajuns, chiar din luna a doua, la peste 10, apoi la 20-30 în cea de-a treia.

În general, soluția este rapid adoptată și este ulterior utilizată în mod curent. Avem inclusiv utilizatori „campioni”, cu peste 400 de pachete salvate, în mai mult de 250 de comenzi.

Din câte am observat, în general utilizatorii ajung clienți fideli ai unor comercianți ale căror oferte le urmăresc zilnic. Pentru unii dintre aceștia, aplicaţia reprezintă de asemenea o soluție pentru a scăpa de stocuri perisabile la finalul zilei”, spune Sînziana Perțea, Partner & Customer Success Senior Specialist, într-un comunicat de presă.

 

Sursa foto: sursazilei.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: