Redactia.ro
Home » Știri » Cum să deosebești încălțămintea originală Nike de fake-uri

Cum să deosebești încălțămintea originală Nike de fake-uri

Încălțămintea Nike e printre cele mai populare produse din lume, ceea ce înseamnă că sunt o țintă principală pentru falsificatori. Dacă nu sunteți atent atunci când faceți o achiziție, s-ar putea să vă treziți cu o pereche de adidași fale în loc de cei originali. Din fericire, există o serie de semne de avertizare pe care le puteți căuta pentru a vă împiedica să fiți înșelat. Iată cum să deosebești încălțămintea originală Nike de fake-uri.

Cum să deosebești încălțămintea originală Nike de fake-uri

Examinați ambalajul. Majoritatea pantofilor Nike falși nu vin într-o cutie originală Nike. În schimb, ei sunt înveliți în plastic transparent sau nu vin deloc într-o cutie. Majoritatea cutiilor pentru Nike false sunt lipite în grabă și, prin urmare, nu sunt la fel de rezistente ca și cutiile Nike adevărate.

Starea pantofilor, mici detalii care fac diferența

Examinați starea pantofilor. Dacă ați deținut în trecut pantofi Nike asemănători, comparați-i cu noii pantofi. Dacă cele două perechi diferă în mod semnificativ în ceea ce privește calitatea, este posibil ca noii dvs. pantofi să fie falși și să se destrame în primele câteva zile de utilizare.
Nike adevărați sunt întotdeauna mai moi[2] decât cei falși. Acest lucru se datorează faptului că sunt confecționați din piele naturală, în timp ce Nikes falși sunt fabricați din piele de plută.

Talpa intermediară a pantofilor Nike falși tinde să aibă puncte vizibile de la procesul de fabricație, spre deosebire de pantofii Nike adevărați.
Verificați șireturile. Pantofii Nike adevărați sunt, de obicei, cu șiret complet, în timp ce cei falși tind să sară peste fiecare altă gaură de șiret.
Imagine intitulată Descoperiți Nike falși Pasul 9

Cum verificați numărul de pe etichetă

Examinați numărul SKU de pe cutie și etichetele din interiorul pantofilor. Fiecare pereche de pantofi Nike autentici vine cu un număr SKU care este identic cu numărul SKU de pe cutie. Dacă numerele lipsesc sau nu se potrivesc, este probabil că sunt falși.

Verifică eticheta de pe limbă. Adesea, producătorii de Nike contrafăcute pun etichete de mărime învechite pe interiorul pantofului. De exemplu, o etichetă falsă vă poate spune că pantoful a fost proiectat în 2008, când de fapt Nike a fabricat pentru prima dată acel articol în 2010.

Cum trebuie să fie talpa la încălțămintea Nike originală

Încercați încălțămintea. Talpa celor mai mulți adidași Nike falși pare din plastic și nu are prea multă aderență, în timp ce pantofii Nike adevărați au talpă de cauciuc BRS 1000.

Majoritatea adidașilor Nike falși nu se potrivesc exact la mărime. În general, aceștia sunt cu 1/2 mărime mai mici și semnificativ mai înguste decât Nike adevărați. Încercați același pantof Nike la un comerciant de încredere pentru a obține o citire exactă a modului în care se simte.

Cum deosebești fake-urile atunci când faci cumpărături online

Investighează vânzătorii de pantofi Nike pe internet. Fiți extrem de precaut atunci când cumpărați pantofi Nike pe Internet. Deoarece nu aveți de fapt produsul fizic în fața dumneavoastră, puteți foarte ușor să aruncați bani pe un pantof fals. Pentru a evita achiziționarea unui fals: Încercați să cumpărați pantofi Nike direct de la sursă. Puteți cumpăra pantofi de pe site-ul oficial Nike aici.

Citiți evaluările și recenziile de pe site înainte de a cumpăra ceva. Comentariile proaste sunt un semn evident că vânzătorul nu este de încredere sau de bună reputație. Cu toate acestea, aveți grijă, deoarece unele site-uri vor alege să afișeze doar recenzii „bune”. Efectuați o căutare terță parte introducând vânzătorul într-un site de căutare terță parte și examinând reputația acestuia acolo, în loc de pe site-ul vânzătorului. Asigurați-vă că sunteți protejat împotriva fraudei. Unele site-uri online oferă clienților lor o politică de returnare, chiar dacă vânzătorul este o terță parte a site-ului. Având siguranța că vă veți primi banii înapoi vă va proteja de pierderi dacă se întâmplă să cumpărați pantofi Nike falși.

Evitați articolele care pretind că sunt pantofi Nike „personalizați”, „variante” sau „mostre”. Adevăratele mostre de pantofi Nike vin doar în mărimea 9, 10, 11 pentru bărbați din SUA, 7 pentru femei și 3,5 pentru copii. De asemenea, nu există astfel de pantofi Nike adevărați care să fie „personalizați” sau „variante”[6].
Vezi întregul inventar al vânzătorului. Din motive necunoscute, contrafăcătorii tind să nu vândă mărimile 9 sau 13 și mai mari din SUA.
Pantofii Nike mai vechi care au ieșit din producție nu sunt aproape niciodată disponibili într-o serie completă de mărimi. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unei perechi de Nike de epocă și găsiți un site care are un stoc de 200 de bucăți, este foarte probabil ca aceștia să fie falși.

Nu cumpărăți adidași de brand la prețuri prea ieftine

Evitați pantofii Nike cu prețuri mult sub valoarea lor normală. Pantoful este fie fals, fie extrem de deteriorat. În general, un pantof  Nike care are un preț înjumătățit este cel mai probabil fals. O reducere rezonabilă este mai realistă, mai ales dacă pantoful este o ediție limitată sau de epocă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: