Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să desfunzi toaleta din baie, în doar un minut, cu ajutorul unei sticle. Cel mai eficient truc

Cum să desfunzi toaleta din baie, în doar un minut, cu ajutorul unei sticle. Cel mai eficient truc

Iată cum să desfunzi toaleta din baie, în doar un minut, cu ajutorul unei sticle! Cel mai eficient truc! 

Cum să desfunzi toaleta din baie, în doar un minut, cu ajutorul unei sticle

Toaleta este o parte crucială a băii noastre și, din păcate, poate deveni o sursă de disconfort atunci când se blochează. De obicei, soluția pe care o alegem pentru a rezolva această problemă este să folosim un piston. Cu toate acestea, ce facem atunci când nu avem unul la îndemână sau când vrem o soluție rapidă și eficientă? Există un truc simplu și ingenios care poate rezolva această problemă în doar un minut – tot ce ai nevoie este o sticlă de plastic.

Cel mai eficient truc

Acest truc este atât de simplu și eficient încât îți vei întreba de ce nu l-ai încercat mai devreme. Iată cum poți desfunda toaleta din baie într-un minut folosind o sticlă de plastic.

1. Echipament necesar:

   – Mănuși pentru a-ți proteja mâinile.

   – O sticlă de plastic goală, de preferat una cu gâtul lung.

   – Apă caldă.

2. Pregătește sticla de plastic:

   – Asigură-te că ai mănușile puse pentru a evita să te murdărești.

   – Alege o sticlă de plastic goală și taie partea inferioară a acesteia. După ce ai tăiat sticla, asigură-te că capacul este închis strâns, astfel încât să poți crea presiune.

3. Aplicarea trucului:

   – Începe prin a scoate cât mai multă apă din vasul toaletei. Poți face acest lucru cu ajutorul unui recipient sau cu un lighean, dar asigură-te că nivelul apei din vas este scăzut pentru a face acest truc mai eficient.

   – Umple sticla de plastic cu apă caldă. Apa caldă va ajuta la înmuierea obstacolului din conducta de toaletă.

   – Plasează-ți degetul mare pe partea de sus a sticlei, ghidând astfel sticla spre ieșirea de jos a toaletei.

   – Cu o mișcare rapidă, scoate degetul mare astfel încât apa să înceapă să se verse în țeavă. Adaugă presiune pentru a asigura o eliberare eficientă a obstacolului.

4. Repetă dacă este necesar:

   – Dacă prima încercare nu a rezolvat complet problema, poți repeta acest proces de câteva ori până când toaleta este complet desfundată.

Acest truc simplu cu o sticlă de plastic poate economisi timp și bani, evitând necesitatea de a chema un instalator sau de a investi în produse chimice costisitoare pentru desfundarea toaletei. Este o soluție la îndemână și eficientă, care te poate ajuta să readuci toaleta la funcționarea normală în doar un minut. Cu toate acestea, amintește-ți să folosești mănuși pentru a evita contactul direct cu apa din toaletă și să ai grijă să închizi capacul sticlei de plastic cu strictețe pentru a evita orice scurgeri nedorite.

Sursa foto: Playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: