Redactia.ro
Home » Știri » Cum să îți ștergi istoricul de căutare de pe Google complet și definitiv

Cum să îți ștergi istoricul de căutare de pe Google complet și definitiv

Cum poți câștiga 5 milioane de dolari de la Google? Ce condiții trebuie să îndeplinești 

Cu noile știri despre Facebook și practicile sale de confidențialitate și colectarea de date personale, nu este de mirare că oamenii pun la îndoială motivele din spatele altor giganți online, precum Amazon și Google. Ceea ce ai crede că te privește doar pe tine, ei bine, nu este într-adevăr.

Google, cel mai popular motor de căutare din lume, a ajuns în punctul în care aproape îți poate citi mintea. Începi să introduci primele litere pentru căutarea ta și el va completa restul cu o listă de opțiuni.

Acest lucru se datorează faptului că noi, oamenii, avem tendința de a ne crea obiceiuri, iar dacă obișnuiești să cauți anumite lucruri, Google știe deja. Dacă există locuri pe care le frecventezi, există șanse ca Google să știe deja și asta.

Cum să îți ștergi istoricul de căutare de pe Google

Te face asta să te simți în siguranță? Dacă nu, atunci poți lua unele măsuri pentru a rupe legătura dintre tine și ceea ce te controlează. Nu este suficientă o curățare de bază a browserului și a cache-urilor. Ia o foaie și un pix sau împarte ecranul, astfel încât, în timp ce citești să pui în aplicare aceste sfaturi, pentru ca activitățile tale online să fie mai puțin expuse lui Google.

1. Oprește activitatea

Conectează-te la contul de Google (dacă nu ești deja) și accesează „Setări”, apoi „Control activități”. Dezactivează urmărirea pentru căutări web, locații sau orice altceva vrei să alegi de pe această pagină. Acesta este, de asemenea, locul de unde poți adapta tipurile de anunțuri pe care preferi să le vezi – sau dacă preferi să nu le mai vezi niciodată.

Căutările scrise, căutările vocale, toate opririle tale săptămânale la magazinul de tutun și vizionările noaptea pe YouTube despre știi-tu-ce pot fi oprite de aici, dar ai grijă că unele funcții s-ar putea pierde, în special pe telefon, inclusiv hărțile și locațiile!

2. Șterge-ți istoricul pentru totdeauna

Accesează din setări „Istoric” și profită de funcția „Interval de timp”. Chiar dacă te pot uimi capacitățile de citire a gândurilor și de memorie ale lui Google atunci când trebuie să cauți un site web, există și sentiment special de satisfacție atunci cand alegi „Tot timpul” din meniul ștergerii istoricului. Această opțiune va șterge site-urile vizitate, data și ora. Tabula rasa!
Intră pe Scribble după ce termini de vizionat acest videoclip videoclip pentru a afla mai multe despre cum poți șterge informațiile de căutare din Google. Dacă ești conectat automat la contul Google pe telefon sau pe alt dispozitiv, nu uita să verifici acest lucru pentru fiecare cont. De asemenea, poți șterge toate informațiile dacă nu folosești un cont înregistrat.

Nu poți fi niciodată prea precaut când vine vorba depre protejarea datelor personale, fie că este vorba de hoți, agenți de publicitate sau, în general, de oameni băgăcioși. În cazul în care te întrebi dacă există alternative la Google, mulți utilizatori de au apelat și la DuckDuckGo sau StartPage pentru nevoile motorului de căutare.

Ești îngrijorat că ți se pot asculta dispozitivele Google Home? Potrivit celor declarate de Google, nu ar trebui să fii, dar, pentru că este conectat și la contul tău, poți urma pașii de mai sus pentru a șterge câteva informații.

Tu te simți confortabil știind că Google îți urmărește informațiile? Ești la curent cu aceste măsuri de protecție? Pe care dintre acestea le vei încerca prima dată?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini