Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să previi căderea părului. Un medic celebru a dezvăluit marele secret

Cum să previi căderea părului. Un medic celebru a dezvăluit marele secret

Cum să previi căderea părului. Un medic celebru a dezvăluit marele secret

Căderea părului este o problemă tot mai întâlnită, mai ales în rândul femeilor. Este frustrant să vezi cum podoaba ta capilară este tot mai rară pe zi ce trece, dar se pare că există un truc împotriva acestui fenomen. Mirela Vescan, celebrul make-up artist, a dezvăluit secretul unui medic celebru, pe care l-a aflat din întâmplare.

Ce să faci ca să nu îți cadă părul

Problemele cu părul sunt printre cele mai răspândite în rândul oamenilor, dar se pare că există soluții pentru a o combate. Mirela Vescan a mărturisit în cadrul emisiunii Mi-Th influencer, unde este co-realizatoare, că a aflat un truc extrem de interesant, care chiar dă rezultate.

Mai exact, a aflat de la un medic din Sri Lanka faptul că uleiul de cocos este extrem de sănătos. Este indicat pentru masarea scalpului, cu soluție în exces, zile la rând. Rezultatul: părul nu mai cade,lucru ușor de observat la bărbații din țara respectivă! Din păcate, trucul funcționează doar pentru bărbați și nu are efect pentru femei.

„Mi-a spus un truc genial pentru bărbați: dacă bărbații și-ar masa scalpul, în fiecare zi, între două și cinci minute, nu le-ar mai cădea niciun fir de păr. Niciodată! Din păcate, la femei lucrurile stau diferit pentru că femeile sunt diferite față de bărbați.

Mi-a mai spus că la ei în zonă nu există bărbați fără păr. Când albesc, își pun henna și umblă toți așa. E dubios ce vezi acolo, dar am reținut acest lucru”, a spus Mirela Vescan.

Sfaturi de îngrijire a părului

O altă problemă mare este scalpul mult prea gras, care dă părului un aspect neîngrijit.  Atunci când îți aplici masca sau balsamul de păr, evită rădăcinile. De asemenea, când îți usuci părul, apleacă-l în față, ceea ce îți va mai aduce un plus de volum.

Cât despre mătreață, trebuie să știm că există multe trucuri care o combat. Alege, în primul rând, un șampon de specialitate, recomandat de un medic bun. Mai mult, poți folosi chiar oțet la limpezire sau aspirină pisată în șampon.

Evită să perii părul prea des dacă nu este cazul. Pieptănatul excesiv al părului poate avea efecte adverse asupra podoabei capilare precum ruperea firelor, senzația de îngrășare a acestuia.

Vopsește-te doar atunci când este nevoie. Asigură-te că ai rădăcinile îngrijite, vopsite la timp și pe lungime aplică un colorant doar când este nevoie.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: