Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să te îmbraci de Crăciun și de Revelion, după sfaturile lui Cătălin Botezatu

Cum să te îmbraci de Crăciun și de Revelion, după sfaturile lui Cătălin Botezatu

Cum să te îmbraci de Crăciun și de Revelion, după sfaturile lui Cătălin Botezatu

Iată cum să te îmbraci de Crăciun și de Revelion, după sfaturile lui Cătălin Botezatu. Este mai simplu decât crezi! Cel mai important lucru după care să te ghidezi: locul unde vei petrece cele două evenimente importante festive.

Cum să te îmbraci de Crăciun și de Revelion, după sfaturile lui Cătălin Botezatu

Când vine vorba despre Crăciun și Revelion, ține cont de un lucru simplu: locul unde vei merge. În funcție de asta, poți alege ținuta potrivită. Evident că la o cabană, la munte, unde nu există o sală pentru festivități, nu e necesar să îmbraci o rochie extrem de elegantă.

„Depinde foarte mult unde petrec. Dacă fac sărbătorile într-un cadru festiv, la restaurant, în locuri sofisticate, categoric, rochii lungi, tuxedo, ador aceste petreceri de Revelion. Pietre, sclipici, luciu, rochii cu trenă, normal”.

„Dacă-l faci într-un cadru restrâns, la o cabană la munte, atunci ar trebui ca fiecare să se îmbrace confortabil. Cred că fiecare persoană trebuie să se îmbrace așa cum se simte bine”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit unui material exclusiv Click!.

„Eu pot să le spun ceva, ei pot să se lămurească dacă dau un click și văd pe Youtube sau prin reviste cum să se îmbrace. Degeaba le dăm noi sfaturi, că ei se îmbracă, oricum, cum vor”, a mai adăugat acesta, conform sursei menționate mai sus.

Chiar dacă mulți abia dacă își permit ținute vestimentare originale, românii preferă să le cumpere pe cele care afișeze brandurile cât mai la vedere și – veste bună pentru ei – în 2023 se poartă brandurile afișate peste tot, a mai completat Botezatu.

„Toți creatorii au făcut ținute cu firma la vedere. Un show off extraordinar, asta nu înseamnă chițoșenie, ăsta e trendul pe anul viitor, pe anul 2023”, a declarat acesta, potrivit sursei.

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat pe gură. Ce s-a întâmplat după

Cătălin Botezatu și Loredana Groza, amândoi celebri, amândoi „tineri, frumoși, sănătoși” și „liberi” să facă ce vor. Cei doi s-au sărutat pe buze în văzul tututor de ziua creatorului de haine, când „Lore” s-a dus să-i cânte.

Loredana era pe scenă când s-a aplecat asupra lui Botezatu și i-a tras o sărutare la care el nu se aștepta, pentru că se vede cum ezită. După, se aud cum persoanele de față sunt în extaz. Imaginile pot fi văzute în acest material Redacția.ro.

Cum să te îmbraci de Crăciun și de Revelion, după sfaturile lui Cătălin Botezatu
Foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: