Redactia.ro
Home » Știri » Cum să îți îngrijești părul grizonat. Spune adio vopselei toxice cu amoniac și bucură-te de un păr sănătos

Cum să îți îngrijești părul grizonat. Spune adio vopselei toxice cu amoniac și bucură-te de un păr sănătos

Cum să te vopsesti singur acasa. Sursa foto: Pinterest

Părul alb poate fi o sursă de frustrare pentru mulți dintre noi. Din fericire, există opțiuni naturale și eficiente care pot fi folosite acasă pentru a revigora culoarea părului, fără a recurge la substanțe chimice agresive. Dacă apelezi la vopsele artificiale, substanțele chimice ale acestora, cum ar fi amoniacul, pot deteriora părul pe termen lung, uscându-l. De aceea, este întotdeauna bine să apelezi la soluții naturale, precum vopseaua de păr făcută în casă, despre care vom vorbi mai jos.

Cum să te vopsești acasă cu doar două ingrediente naturale

Pentru acest truc ieftin, vei avea nevoie de două ingrediente pe care le ai în casă și, în caz că nu le ai, le poți cumpăra foarte ieftin: ulei de cocos și suc de lămâie. Proprietățile celor două ingrediente nu numai că acoperă firele albe, dar ne permit să avem grijă de părul nostru, menținându-l strălucitor, hrănit și sănătos.

Ingrediente:

  • 1 lingură de ulei de cocos
  • 3 linguri de suc de lămâie

Mod de preparare: Pentru a face această vopsea de păr de casă, găsește un recipient și pune în el o lingură de ulei de cocos la temperatura camerei și trei linguri de suc de lămâie. Acest amestec trebuie să stea timp de 5 minute și să fie aplicat înainte de a face duș, lăsându-l să acționeze timp de 25 de minute. Apoi, cu ajutorul apei călduțe, îndepărtați amestecul.

Pe de altă parte, dacă nu vrei să apelezi la vopseaua de păr făcută în casă sau la opțiunile artificiale ale acesteia, ar trebui să folosești diferite coafuri care să acopere părul cărunt. O alternativă este să schimbi locul în care îți faci de obicei cărarea, întrucât, în cele mai multe cazuri, firele cărunte apar în partea de mijloc a părului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: