Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum se aplică la universitatea Cambridge? Este oare atât de greu precum pare?

Cum se aplică la universitatea Cambridge? Este oare atât de greu precum pare?

cum se aplica la universitatea cambridge

Nu stiu câţi dinte voi se gândesc acum la facultate dar sunt convinsă că mulţi au vise măreţe precum să fie admişi în facultăţi de top ca şi Cambridge. Astfel, m-am gândit că un astfel de articol poate ajuta mulţi adolescenţi.
Fiind una dintre cele mai vechi și mai prestigioase universități din lume, Universitatea din Cambridge și rivalul său, Oxford, au un standard și o procedură de admitere adecvate pentru reputația sa globală.

Aplicarea la Cambridge

Cu cât puteți investi mai mult în cercetare înainte de aplicația dvs. Cambridge, cu atât veți fi mai bine. Universitatea din Cambridge are o istorie bogată, unele dintre cele mai ridicate rate de angajabilitate la nivel mondial și, după cum ne-am putea aștepta, un proces de cerere extrem de riguros și selectiv. Cererea dvs. și declarația personală trebuie să demonstreze cu succes modul în care gândiți și modul în care lucrați, comunicând cu succes de ce aceste fațete ale personalității dvs. v-ar face o potrivire ideală pentru un curs de studii universitare sau postuniversitare la Cambridge

Procesul de solicitare de la Cambridge poate fi defalcat în mai multe etape cheie, oarecum diferite de ceea ce vă puteți aștepta de la universitățile din Marea Britanie, în afara perechii de elită „Oxbridge”:

Selecția cursului – Învățământul de la Universitatea din Cambridge, indiferent de curs sau disciplină, se bazează adesea în grupuri mici și sesiuni de studiu unu la unu. În loc să evalueze și să continue cursurile, un număr mare de cursuri se bazează 100% pe examene pentru evaluarea studenților.

Selecția universitară – Sistemul de colegii din Cambridge face parte din ceea ce face ca studiile la Universitatea din Cambridge să fie atât de unice. Studenții aplică la unul dintre cele treizeci și unu de colegii, în cadrul cărora sunt oferite cazare, servicii de catering și spațiu de studiu. După ce ați selectat colegiul, procesul de cerere poate începe cu adevărat.

Termenul UCAS – Termenul limită pentru depunerea cererilor pentru Cambridge, prin intermediul UCAS, este mai devreme decât toate celelalte aplicații universitare. Acest termen este stabilit pentru 15 octombrie în fiecare an și toate cererile trebuie să fie până la 18:00 (GMT).

Documentație suplimentară – Având în vedere natura competitivă și de înaltă presiune a unei aplicații la Cambridge, ar trebui să vă așteptați să eliminați toate opririle. Formulare suplimentare sau documente online referitoare la cererea dvs. vor fi necesare. Echipa de admitere de la Cambridge va dori să afle, în detaliu, de ce subiectul ales este potrivit pentru tine. Excelența academică este numele jocului de la Cambridge și această mentalitate ar trebui să strălucească în fiecare aspect al aplicației tale.

Teste de aplicație – Pentru majoritatea elevilor, testele suplimentare sunt necesare înainte de a putea fi invitați la interviu sau pentru a vă asigura locul la Cambridge. Aceste teste sunt concepute astfel încât să puteți demonstra cum gândiți, nu arătați doar ceea ce știți. Ghiduri specifice cu privire la aceste teste sunt disponibile online.

Lucrare scrisă – vi se poate solicita să atașați mostre din lucrarea dvs. scrisă la aplicația dvs. Echipa de admitere de la Cambridge va fi dornică să vadă cum îți expui munca și cum îți demonstrează procesul de gândire, precum și aptitudinea pentru subiectul ales.

Interviu – Dacă toate celelalte până în prezent au mers cum a fost planificat, puteți fi invitați să daţi un interviu cu reprezentanții colegiului ales și subiect / curs. Interviurile pentru Cambridge au loc în decembrie în fiecare an. Mai multe informații despre procesul de interviu Cambridge pot fi găsite online.

Decizie – În urma interviului dvs. din decembrie, veți fi informat până în ianuarie dacă vi s-a oferit un loc. Ofertele condiționate de la Cambridge au tendința de a acoperi intervalele de clasă de la A * A * A – AAA în termeni de niveluri A, sau 38-40 dacă sunteți student la bacalaureat internațional.

Declarația personală a universităţii

Aplicarea la Cambridge poate părea multora ca o luptă ascendentă, cu o șansă foarte mică de succes, în comparație cu majoritatea celorlalte universități. Zvonurile sunt adevărate doar în parte: deși este adevărat că ratele de admitere la Cambridge sunt o bătălie mai dificil de câștigat decât în multe alte universități din Marea Britanie, nu există niciun motiv pentru care nu poți câștiga un loc, dacă ești dedicat, student pasionat și vă prezentați în cea mai bună lumină prin aplicația dvs. Scrierea unei declarații personale pentru orice cerere universitară poate fi o perspectivă descurajantă pe care mulți o descriu ca fiind extrem de stresantă sau chiar ca o parte a procesului de depunere a cererii, despre care nu au habar cum să înceapă.

O declarație personală potrivită pentru o aplicație Cambridge ar trebui să poată demonstra tot ceea ce te face un student ideal pentru o instituție atât de prestigioasă, în afară de rezultatele și transcrierile academice. Într-un scenariu de interviu, declarația dvs. personală va reprezenta, fără îndoială, o mare parte din conversația cu echipa de admitere din Cambridge; „puterile care vor fi” vor dori să afle totul despre pasiunile tale, motivația ta și despre tot ceea ce te face excepțional. Legat de limita de 4.000 de caractere a UCAS, declarația personală trebuie să fie succintă și detaliată, variată și echilibrată, reprezentativă pentru abilitatea ta de a condensa bogata istorie personală și academică într-un spațiu relativ mic. Scriitorii serviciului de declarații personale sunt dornici să se asigure că declarația dvs. personală UCAS pentru Cambridge este scrisă cât mai bine posibil și rezumă tot ceea ce ți-a spus, ceea ce te face un student Cambridge ideal.

Admitere pentru universitatea cambridge

Există mult mai mult decât priceperea academică care face pentru un student Cambridge ideal. Pentru mulți, participarea la Cambridge sau a rivalului său la fel de prestigios Oxford este un proiect de pasiune care se întinde în urmă cu mulți ani. Lista de absolvenți ai trecutului Cambridge cuprinde generații din aceleași familii și, dacă sunteți dornici să vă ocupați unul dintre cele mai istorice și impresionante moșteniri educaționale din lume, este în interesul dvs. să vă asigurați să pictați cea mai bună imagine a ta posibilă când vine vorba de aplicația ta de licență Cambridge sau postuniversitară.

Vă las aici un videoclip din care puteţi înţelege mai bine cum puteţi să aplicati la această universitate de top.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini