Redactia.ro
Home » Știri » Cum se consolează Toni Iuruc după divorțul de Simona Halep. Cum a fost surprins fostul soț al sportivei

Cum se consolează Toni Iuruc după divorțul de Simona Halep. Cum a fost surprins fostul soț al sportivei

GALERIE FOTO (4) Cum se consolează Toni Iuruc după divorțul de Simona Halep. Cum a fost surprins fostul soț al sportivei

Iată cum a fost surprins Toni Iuruc, după divorțul de Simona Halep. Fostul soț al sportivei a fost fotografiat într-una dintre zilele trecute, când a ieșit să ia masa cu cineva și nu numai. Iată ce a fost văzut făcând afaceristul.

Cum se consolează Toni Iuruc după divorțul de Simona Halep. Cum a fost surprins fostul soț al sportivei

Toni Iuruc și Simona Halep au divorțat în septembrie anul acesta, iar fiecare își vede de drum. Zilele trecute, fostul soț al sportivei a fost surprins în oraș, conform Mediaflux. El și-a dat întâlnire cu o cunoștință, un bărbat vietnamez, potrivit sursei menționate, au luat masa și au degustat mai multe feluri de mâncare.

La final, cei doi au mai discutat preț de câteva clipe la ieșirea din zona de mâncare a mall-ului în care s-au întâlnit, iar grimasele pe care le-ar fi avut Iuruc exprimau faptul că acesta nu se află într-o stare de spirit prea bună. Omul de afaceri părea mai degrabă plictisit și nemulțumit, au mai scris jurnaliștii de la Mediaflux. Ulterior, afaceristul ar fi mers să vadă ultimul model de telefon iPhone, dar nu se știe dacă l-a și cumpărat.

Cert e că ultima achiziție pe care Iuruc a făcut-o chiar este una cu care să se mândrească. În urmă cu câteva săptămâni, fostul soț al Simonei Halep a fost văzut când îi arăta unui prieten noul lui autoturism, marca BMW, care ar depăși 115.000 de euro, notează Mediaflux.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: