Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum se curăță tapițeria mașinii cu bicarbonat de sodiu

Cum se curăță tapițeria mașinii cu bicarbonat de sodiu

Cum se curăță tapițeria mașinii cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient pe care trebuie să-l ai neapărat în casa ta. Acesta este foarte bun, nu numai pentru a face curățenie în casă, ci și în mașină. Bicarbonatul de sodiu este bun și pentru tratamentele cosmetice. Iată totuși cum poți să folosești bicarbonatul de sodiu pentru a curățat tapițeria mașini tale.

Cum să folosești bicarbonatul de sodiu pentru mașina ta

Poți scăpa foarte simplu de o cheltuială în plus, dacă afli cum să folosești bicarbonatul de sodiu pentru a scăpa de petele de pe tapițeria mașinii tale. Trebuie, însă, să fii foarte atent pentru că bicarbonatul de sodiu poate fi abraziv și nu vrei să faci mai mult rău decât bine.

Pentru caroseria mașinii tale nu ar fi recomandat să îl folosești, pentru că riști să strici sau să zgârii ceva. Recomandat ar fi să te limitezi la tapițerie.

Poți, desigur, să achiziționezi o soluție pentru curățat tapițerie auto, dar acestea pot fi destul de scumpe și mai ales dacă ești în criză de timp, atunci poate cu siguranță o să apelezi la bicarbonatul de sodiu.

Cum folosim bicarbonatul de sodiu pentru a curăța mașina

Poți reîmprospăta interiorul mașinii folosit bicarbonat de sodiu și apă. Cum se face? Formăm o pastă, pe care o aplicăm cu periuța de dinți pe orice pete de pe suprafețele textile. Acesta trebuie să acționeze circa 30 de minute pentru a pătrunde în țesătură și după aceea, pata ar trebui să fie dispărută pe veci. Această soluție este bună inclusiv pentru petele mai dificile cum sunt cele de ketchup sau chiar cafea.

Atunci când a trecut jumătate de oră trebuie să folosim o lavetă din microfibră absorbantă cu care să îndepărtăm tot cel amestec de bicarbonat de sodiu.

Pentru curățarea tapițerie poți folosi și un produs pe bază de oțet și bicarbonat de sodiu care îndepărtează petele.

Trebuie să ai grijă, pentru că acesta ar putea avea un miros puternic și nu vrei să rămâi cu el în mașină, așa că acesta se folosește doar pentru petele mici. După, lași să acționeze doar cinci minute, pentru ca mirosul să nu rămână în mașină și folosește o perie pentru a îndepărta amestecul de bicarbonat și oțet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: