Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum se folosește bicarbonatul de sodiu pentru păr. Rețeta pe care o folosesc cele mai multe femei

Cum se folosește bicarbonatul de sodiu pentru păr. Rețeta pe care o folosesc cele mai multe femei

bicarbonatul de sodiu pentru păr

Cum se folosește bicarbonatul de sodiu pentru păr. Rețeta pe care o folosesc cele mai multe femei pentru a avea o piele strălucitoare și un păr de invidat. Bicarbonatul de sodiu este cunoscut pentru proprietățile sale, fiind un remediu bun la toate, atât în gospodărie, cât și în domeniul de beauty.

Cum se folosește bicarbonatul de sodiu pentru păr

Nu e nevoie să apelezi la tratamente scumpe pentru menținerea frumuseții podoabei tale capilare, atunci când ai la îndemână această publbere magică, care costă doar câțiva lei! Bicarbonatul de sodiu poate fi introdus în foarte multe tratamente naturiste destinate îngrijirii părului, fiind ingredientul minune din bucătăria fiecăruia. De aceste trucuri știu cele mai multe femei, pentru că sunt la îndemâna și au un efect garantat: păr ca la salon.

Bicarbonatul de sodiu are trei efecte cunoscute pentru păr:

Este principalul inamic al excesului de sebum, așa că dacă te confrunți cu un părul gras, aceste remedii sigur sunt pentru tine. Este simplu ce ai de făcut în acest caz: tot ce trebuie să faci e să adaugi o linguriță din acest ingredient în șamponul tău obișnuit și să folosești acest amestec când îți speli părul. Masează de la rădăcini spre vârfuri și apoi clătește din abundență.

Curăță scalpul în profumzime și te scapă de orice reziduuri de murdărie sau produse cosmetice pe care le folosești pe părul tău, cum ar fi fixativul, șamponul uscat sau alte produse de stilizare. Dacă îți simți părul încărcat, poți folosi cu siguranță acest remediu. Aplică o cantitate mică de bicarbonat de sodiu înainte de fiecare spălare, lasă să acționeze câteva minute și îți poți lua adio de la părul îngreunat. Nu orice șampon te poate scăpa de această senzație neplăcută, dar cu ajutorul bicarbonatului de sodiu sigur vei reuși.

Oferă un volum incredibil părului tău. Dacă podoaba ta capilară este lipsită de vitalitate, ai încercat deja totul și nu mai știi ce să faci, ai o soluție la îndemână! Poți folosi un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet de mere. Trebuie să combini trei părți de oțet la o parte de pudră. Aplică pe păr, de la rădăcină la vârfuri. Tratamentul trebuie lăsat să acționeze un minut, iar apoi trebuie să îți clătești părul cu patru părți apă și o parte oțet de mere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: