Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să ai dinţi albi şi un zâmbet strălucitor în 3 paşi simpli

Cum să ai dinţi albi şi un zâmbet strălucitor în 3 paşi simpli

Cum să ai dinţi albi şi un zâmbet strălucitor în 3 paşi simpli

Toată lumea îşi doreşte dinţi albi şi un zâmbet strălucitor, iar o dantură care prezintă imperfecţiuni este sursa multor supărări.

35% dintre tinerii din zilele noastre se simt inferiori din cauza a ceea ce ei numesc „defecte dentare”. Îngrijirea orală este imperios necesară pentru o dantură perfectă și se poate obține înainte de a merge la un medic stomatolog.

Iată ce poți face și cum poți proceda pentru ca dinții tăi să fie mai albi și mai curați:

1.Minim două periaje pe zi: Dimineața și seara este strict recomandată îngrijirea orală, însă cel mai indicat este să vă spălați pe dinți după fiecare masă sau de fiecare dată când simțiți un miros neplăcut.

2. O periare naturală: Pe lângă cremele de față din comerț, uneori apelăm și la produsele din propria cămară pentru a înlătura imperfecțiunile tenului. De ce să nu procedăm la fel și în cazul dinților? Pune puțin praf de bicarbonat de sodiu pe periuța de dinți și freacă cu grijă astfel încât să nu ataci gingia. Repetă exercițiu o dată la 3 zile.

3. Evită fructele de pădure, cola, sucurile colorate de orice fel sau vinul roșu în special dacă știi că urmează să pleci undeva sau ești în plin proces de albire.

Pe lângă aceste lucruri care par atât de simplu de făcut însă în practică le uităm regulat, vizitele la medicul stomatolog nu ar trebui neglijate. Cu cât sunt mai frecvențe acestea sunt și mai puțin dureroase. Prevenția e mai puțin dureroasă decât vindecarea!

Citeşte şi: Cum să realizezi albirea dinţilor în 30 zile cu ingrediente naturale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: