Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțeleg, de fapt, Radu Vâlcan și Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu

Cum se înțeleg, de fapt, Radu Vâlcan și Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu

GALERIE FOTO (2)

Actualul soț și fostul iubit, față în față, iată că nu doar în telenovele se întâlnesc așa situații! Au pățit-o chiar doi dintre cei mai importanți bărbați din viața Adelei Popescu.

Despre Adela Popescu și Dan Bordeianu știe toată lumea că au trăit o frumoasă poveste de dragoste chiar pe platourile telenovelei “Lacrimi de iubire”. Însă s-ar fi așteptat cineva ca fostul și actualul soț al Adelei Popescu să se înțeleagă așa bine? Iată că există și o dovadă în acest sens.

Cum se înțeleg, de fapt, Radu Vâlcan și Dan Bordeianu

Mai este puțin, iar Adela Popescu naște cel de-al treilea copil al familiei întemeiate alături de Radu Vâlcan. Emoțiile sunt la cote uriașe atât pentru familia artistei, cât și pentru fani, care umblă prin cufărul cu amintiri pentru a face mai ușoară trecerea timpului.

Așa se face că dăm peste imagini cu Radu Valcan si Dan Bordeianu, față în față la un eveniment monden, pe vremea când astfel de întâlniri erau o normalitate, mai exact în 2018. Și se pare că deși au în comun aceeași femeie, între cei doi nu ar fi sub nicio formă loc de rivalități sau resentimente! Fostul iubit al Adelei Popescu si sotul vedetei de televiziune au băut împreună și și-au făcut o poză împreună.

Chiar Radu Vâlcan a fost cel care a postat fotografia cu Dan Bordeianu pe pagina lui de Facebook. Mai mult, soțul Adelei Popescu nu a ezitat și și-a spus părerea despre Dan Bordeianu. Deși mulți nu s-ar fi așteptat, a spus-o într-un mod foarte frumos: „M-am intalnit cu un om talentat”.

Dan Bordeianu și Adela Popescu, despărțire șoc

Nimeni nu se aștepta ca Dan Bordeianu și Adela Popescu să se despartă, după frumoasă poveste de iubire, începută chiar pe platourile de filmare. Cei doi au decis să pornească pe drumuri separate în anul 2007.

Până în 2018, când Dan Bordeianu a fost invitat în emisiunea „Vorbeşte lumea”, unde Adela Popescu şi Cove erau moderator, cei doi nu au mai fost văzuți împreună.

În prezent, fiecare dintre ei foștii iubiți şi-a găsit linistea lângă alţi parteneri cu care s-au căsătorit, culmea, în același an! Mai exact, în 2015, atunci când Adela Popescu s-a căsătorit cu Radu Vâlcan, cu care are împreună doi băieţei și încă unul pe drum, iar Dan Boideianu s-a însurat cu Teodora, femeia cu care fostul actor are o fetiţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: