Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Antonia cu socrii? Părinții lui Alex Velea n-au fost de acord cu relația lor

Cum se înțelege Antonia cu socrii? Părinții lui Alex Velea n-au fost de acord cu relația lor

GALERIE FOTO (4) Cum se înțelege Antonia cu socrii? Părinții lui Alex Velea n-au fost de acord cu relația lor

Antonia și Alex Velea se iubesc pe zi ce trece mai mult și se înțeleg de minune, însă puțini știu cum se înțelege Antonia cu socrii săi. Se pare că aceștia nu au fost de acord la început cu relația. 

Cum se înțelege Antonia cu socrii

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația dintre ei a fost foarte discutată, fanii acestora fiind convinși că cei doi se înțeleg de minune unul cu celălalt, însă nu se știe mai nimic despre relația dintre Antonia și socrii ei, părinții lui Alex Velea.

Alex Velea este originar și Craiova, astfel că părinții lui au rămas în orașul în care a crescut. Ion si Constantina Velea sunt oameni simpli, modești, iar vecinii lor au numai cuvinte de laudă despre ei. Cei doi locuiesc într-un bloc din Craiova de mai bine de 20 de ani, iar Alex Velea a copilărit acolo.

Vecinii au o părere foarte bună despre Alex Velea, dar și despre părinții acestuia. Locatarii blocului în care trăiesc acum socrii Antoniei au vorbit foarte frumos despre vecinii lor cu fiu celebru.

”Amandoi sunt niște oameni extraordinari. Se au bine cu toată lumea din bloc. Sunt oameni la locul lor, cumsecade, respectuoși, își văd de viața lor. Sunt niște oameni simpli, pensionari. N-au fițe și sunt de ajutor. Și Alex este respectuos. Dacă te întâlnești de șase ori cu el pe scări, de șase ori te salută. Și pe copii îi salută. Un băiat tare cuminte a fost și când era mic. A învățat bine, are multe diplome, toate sunt acasă la părinți”, au declarat vecini de-ai părinților lui Alex Velea, pentru wowbiz.ro.

Cum se înțelege Antonia cu socrii? Părinții lui Alex Velea n-au fost de acord cu relația lor

Despre Antonia însă, vecinii au declarat că la începutul relației părinții artistului nu au fost de acord cu relația dintre cei doi, fiind dezamăgiți de fiul lor care a trecut printr-un divorț. Se pare că Antonia nu a venit niciodată la socrii în Craiova, lucru pe care l-au remarcat imediat și vecinii.

”Părinții lui nu vorbesc despre Alex și Antonia… Despre faptul că și-a părăsit soția. Le e rușine și lor. Își văd de treaba lor și nu vorbesc despre Alex. Cred că nu-i lasă el să vorbească. Oricum Alex n-a adus-o acasă pe Antonia. Noi n-am văzut-o pe aici, dar cred că nici maică-sa cu taică-su n-ar accepta să o aducă acasă deocamdată. În ultimul timp a venit mai rar acasă, la părinți. Înainte venea mai des.. acum vine când are concerte prin zonă”, au mai declarat vecinii lui Alex Velea.

Însă nu toți au o părere proastă despre relația dintre Antonia și Alex Velea. Unii vecini consideră că a făcut un lucru bun atunci când a terminat fosta relația, pentru că nu era era fericit.

”Și ce dacă s-a despărțit de nevastă-sa? Dacă nu se mai înțeleg oamenii. Nu e nici primul, nici ultimul care face acest lucru. Să facă ce vrea, că e viața lui. Nici Tanta (Constantina, mama lui Alex – n.r.), nici taica-su nu se bagă în viața lui. Și fiul meu e la a doua căsătorie și ce să-i fac? Are și copil cu soția asta… Asta e viața. Alex are dreptul să fie fericit, are dreptul să aleagă”, a mai spus o vecina, prietena cu mama solistului.

Socrii Antoniei au ajutat-o cu copiii

Deși al început nu au fost de acord cu relația dintre fiul lor și celebra cântăreață, părinții lui Alex Velea au acceptat-o într-un final, asta după ce cei doi au făcut primul copil împreună. De atunci, Antonia are o relație foarte bună cu socrii ei, și nu se sfiește să le arate dragostea public.

De curând, artista a declarat că își iubește soacra în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță. Mai mult, a ținut să precizeze că aceasta face și o mâncare foarte bună: ”Te iubesc și faci o mâncare foarte bună”.  În ceea ce îl privește pe tata socru, Antonia a avut tot cuvinte de laudă. ”Cel mai tare e tataie”.

Cum se înțelege Antonia cu socrii? Părinții lui Alex Velea n-au fost de acord cu relația lor

După ce au devenit părinți, Antonia și Alex Velea nu au apelat la bone, ci la familie, aşa că Ion şi Constantina Velea, părinţii lui Alex Velea, au venit de la Craiova, la Bucureşti, pentru a se ocupa de nepoţel. Ei nu au fost singuri însă la schimbat de scutece, căci i-au ajutat şi părinţii Antoniei, Denise şi Mihai Iacobescu (tatăl ei adoptiv), care deşi sunt despărţiţi au rămas în relaţii bune.

“Eu și Alex stăm cu ei și, dacă noi avem treabă ca și acum, stau cu bunicii. Noi vrem foarte mult să facem parte din viața lor. Dacă îți iei bonă nu înseamnă că nu vrei să faci parte din viața lor. Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă. Eu sunt mereu acasă cu Dominic, dar atunci când am repetiţii nu am cum să-l iau cu mine şi stă cu bunicii lui. Când va mai creşte, îl vom lua cu noi să ne vadă pe scenă”, a declarat Antonia în urmă cu mai mulți ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: