Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vor mai avea copii Alex Velea și Antonia. Când se vor căsători cei doi

De ce nu vor mai avea copii Alex Velea și Antonia. Când se vor căsători cei doi

De ce nu vor mai avea copii Alex Velea și Antonia.

Alex Velea și Antonia sunt împreună de opt ani și au împreună doi copii. Artistul a vorbit despre motivul care nu le permite să mai facă încă un copil.

De ce nu vor mai avea copii Antonia și Alex Velea

Antonia și Alex Velea au doi băieți, pe Akim și Dominic, doi băieți în vârstă de șase și cinci ani. Antonia mai are o fiică din prima sa căsnicie, pe Maya.

Alex Velea o consideră fiica lui și de aceea spune că au trei copii. Cei doi sunt foarte fericiți acum, dar Alex Velea a explicat care este motivul pentru care nu vom mai avea al patrulea copil. Se pare că Antonia are probleme de sănătate ce nu i-ar mai permite o sarcină.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat Alex Velea.

Alex Velea și Antonia au trecut prin clipe grele

Antonia și Alex Velea au trecut prin momente grele în relația lor, din cauza speculațiilor, după cum povestește artistul.

„Ne durea inima pentru părinții noștri că văd tot felul de articole și mama avea probleme cu tensiunea și asta mă frustra. A trecut perioada asta. Oamenii ne vedeau urât, că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altora. Și le-am demonstrat că nu este deloc așa. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea”, a spus Alex Velea într-un interviu pentru Antena Stars.

În ceea ce privește data nunții, Alex Velea a spus că dorește să se căsătorească cu Antonia, dar nu se știe când.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă”, a spus Alex Velea în emisiunea „Xtra Night Show” de pe Antena Stars.

„Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem și noi, dar și băieții să o vadă pe sora lor. Nu există ocazie în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O consider ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: