Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege fiica Antoniei cu Dominic și Akim, frații ei vitregi: ”O iubesc foarte mult”

Cum se înțelege fiica Antoniei cu Dominic și Akim, frații ei vitregi: ”O iubesc foarte mult”

GALERIE FOTO (2)

Antonia a dezvăluit cum se înțeleg cei doi fii ei cu Alex Velea, Dominic și Akim, cu Maya, fiica sa din relația cu fostul soț, Vincenzo. Cei doi băieți ar iubi-o nespus pe Maya.

Cum se înțelege fiica Antoniei cu Dominic și Akim, frații ei vitregi: ” O iubesc foarte mult”

Maya s-ar înțelege de minune cu frații ei vitregi, Dominic și Akim, a spus Antonia, în cadrul unui interviu. Cei doi băieți ai artistei din relația pe care o are cu Alex Velea, ar iubi-o nespus pe surioara lor. Dominic și Akim ar vrea să petreacă tot timpul împreună.

”Sunt extrem de fericiți, o iubesc foarte mult, vor să se joace întruna cu ea, să petreacă timp împreună! Sunt îndrăgostiți de ea! Mă bucur foarte mult să îi văd atât de apropiați și că se iubesc așa de mult”, a spus Antonia într-un interviu pentru revista Viva.

Maya locuiește mai mult în Italia, cu tatăl ei, Vincenzo, iar Dominic și Akim mai au momente când întreabă de ce nu poate fi mereu cu ei. Antonia le-a explicat pe înțelesul vârstei lor că Maya acolo s-a născut, ”are alt tată” și că trebuie să meargă la școală.
”Încă sunt prea mici să înțeleagă chiar tot. Au înțeles că Maya are alt tată, că acolo s-a născut, că acolo face și școala, și de aceea ea locuiește acolo”, a mai spus Antonia pentru aceeași sursă.
Antonia și Alex Velea nu sunt căsătoriți, momentan, deși sunt de ani buni împreună. Anul trecut, artista a pus capăt și procesului de divorț de fostul soț, Vincenzo Castellano. În urma procesului, s-a hotărât că ei au custodie comună asupra copilului lor, Maya. Așa că fetița se împarte între vizite la ambii părinți.

Dominic și Akim, pasiuni comune cu părinții

Despre cei doi băieți ai săi, Antonia a mai spus că au aceleași pasiuni ca ale ei și ale lui Alex Velea: muzica, dansul, să meargă la sală. La acestea, se mai adaugă și activitățile specifice copiilor.

”Amândurora le place muzica, sunt înnebuniți să asculte muzică, să danseze. Bineînțeles, le place să se joace, să se uite la desene animate. În rest, îi ducem și la înot, și la sală cu noi, dar fac și baschet”, a mai precizat Antonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: