Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înţelege fiica cea mare a lui Cabral, din prima căsnicie, cu fraţii vitregi Namiko și Tiago

Cum se înţelege fiica cea mare a lui Cabral, din prima căsnicie, cu fraţii vitregi Namiko și Tiago

Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, fotografiat în ziua când a împlinit un an. Cum mai arată micuțul

Andreea și Cabral Ibacka au o căsnicie fericită şi plină de armonie. Cel puţin aşa apare din postarile din Social Media. O dorinţă a celor două vedete este ca ambii lor copii, Namiko și pe Tiago, să se înţeleagă foarte bine cu Inoke, fata cea mare a prezenatorului TV.

Inoke locuiește în Olanda, alături de mama ei, Luana Mitran.

Copiii Andreei şi ai lui Cabral, în vacanţă la Amsterdam

Andreea Ibacka a spus a fost împreună cu cei doi copii în vacanță în Amsterdam, ocazie cu care au vizitat-o și pe Inoke.

Am fost cu copiii la Amsterdam. Știu, este o destinație atipică pentru copii, dar cu puțin research găsești foarte multe activități pentru ei. Am văzut fel de fel de locuri de joacă, parcuri de distracții, muzee altfel.

Nu sunt muzeele alea pe vechi, deoarece copiii se plictisesc la picturi, sculpturi și din astea. Și a fost foarte tare, că s-au reunit frații. Inoke, sora cea mare, locuiește acolo de doi ani și e prima oară când am vizitat-o în locație.

Până acum ne vedeam când venea ea în țară. Și a fost o vacanță foarte reușită”, a declarat Andreea Ibacka.

Diferenţă foarte mare între fraţi

Totuşi, cei 3 copii ai lui Cabral fac parte din generaţii diferite.

E o diferență de vârstă destul de mare și ținem tot timpul legătura pe videocall, în general cam așa ne vedem. De vreo două trei ori pe an ne vedem live.

Și e o relație foarte mișto, dar sunt în etape foarte diferite, așa că Inoke se pune la mintea lui Namiko, îi ascultă toate poveștile, dramele, telenovelele de la grădiniță. Dar îți dai seama că ele trăiesc povești diferite la momentul ăsta, dar pun bazele unei relații solide pe mai departe.

Ea are 21 de ani, ai mei au 5 și 2, diferența e de o generație întreagă”, a mai declarat soţia lui Cabral pentru cancan.

Andreea și Cabral Ibacka, între care există o diferenţă de vârstă de 8 ani, sunt împreună de 15 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și Tiago.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: