Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înţelege Getuţa cu soacra ei. Mezina familiei Sterp s-a confesat surorii ei: „Hai, mișcă-te odată”

Cum se înţelege Getuţa cu soacra ei. Mezina familiei Sterp s-a confesat surorii ei: „Hai, mișcă-te odată”

Cum se înţelege Getuţa cu soacra ei

Mulți se întreabă cum se înțelege Getuța cu socrii ei. Mezina familiei Sterp a dat totul din casă la o întâlnire cu sora ei, Ileana! Iată ce a declarat aceasta!

Cum se înţelege Getuţa cu soacra ei

Getuța s-a confesat surorii ei despre relația pe care o are cu socrii ei. La discuție a luat parte și soțul ei, Sebastian Crăciunescu. Mezina familiei Sterp se declară o noră fericită, deoarece se înțelege foarte bine cu părinții partenerului ei de viață. Aceasta i-a spus Ileanei că un aspect important pentru fericirea ei de zi cu zi este faptul că ea și Sebastian locuiesc aproape de casă și își poate vizita familia ori de câte ori dorește:

„Ileana: Pe tine nu te sună soacră-ta? Nu-ți spune: „Hai, mișcă-te odată”?

Getuța: Momentan, nu face de-astea. Sunt foarte ok. Mă întreabă, soro, unii și alții cum e la socrii. Sunt foarte cumsecade, dar știi care e chestia? Toată ziua mă duc și pe la mama și mai merg și dorm și pe acasă, nu e ca și cum am plecat la sute de kilometri.

Ileana: Ești foarte aproape de casă, până și ideea asta te liniștește. Ne-a ajutat Domnul, că nici eu nu m-am măritat departe, suntem destul de aproape. Ce ne făceam dacă eram la sute de kilometri?!”, a fost discuția dintre cele două surori surpinsă în mediul online.

Ce face acum fiica mamei Geta după ce a renunțat la oi

Getuța și-a luat viața în piept de când s-a căsătorit, iar acum dă dovadă de maximă responsabilitatea la firma deținută de familia soțului ei, Sebastian. Soacra ei a învățat-o să folosească calculatorul, iar acum se ocupă de facturi, acte și tot ce i se solicită. Soțul ei spune pe fundal că se descurcă foarte bine. Getuța mai explică în cadrul aceluiași videoclip că viața la țară este preferata ei, însă a rămas surprinsă să-i placă să lucreze și la calculator.

Mama Geta își iubește ginerele

Mama Geta susține că îl are la inimă pe ginerele ei, Sebastian:

„Sebi e un băiat deosebit de bun. Aduce mâncare la ciobani, țigări, băutură și câte nu le aduce și le-a adus și înainte să fie cu ea. El e un băiat atâta de bun și de darnic că eu nu-l pot descrie în cuvinte. Dar da, ei își vor face afacerea lor tot cu lemne, doar ei și până atunci ne ajută că oile sunt pe numele ei. Vă dați seama că încă sunt ale ei. Noi mai avem de scos din ele niște oi bătrâne și niște miei de vândut, dar turma o să rămână în continuare. Mă ajută ea, mă ajută Iancu, Sebi, mai am acum chiar un ajutor în plus”, a spus mama Geta, pentru sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: