Redactia.ro
Home » Știri » Cum se înțelege Meghan Markle cu nepoata ei, Prințesa Charlotte. Gestul care arată legătura dintre ele

Cum se înțelege Meghan Markle cu nepoata ei, Prințesa Charlotte. Gestul care arată legătura dintre ele

GALERIE FOTO (3)Cum se înțelege Meghan Markle cu nepoata ei, Prințesa Charlotte. Gestul care arată legătura dintre ele

Iată ce relație există între Meghan Markle și nepoata ei, Prințesa Charlotte, singura fiică a Prinților de Wales. A fost surprins un gesturi pe care ducesa de Sussex l-a făcut și care ar putea reflecta legătura dintre ele.

Cum se înțelege Meghan Markle cu nepoata ei, Prințesa Charlotte. Gestul care arată legătura dintre ele

Deși Meghan Markle a avut mai degrabă un chip extrem de posomorât pe tot parcursul zilei înmormântării Reginei Elisabeta a II-a, de câteva ori ducesa de Sussex a fost surprinsă când zâmbea. Un zâmbet reținut, dar cald pentru nepoata ei în vârstă de șapte ani, prințesa Charlotte, singura fiică a Prințor de Wales, William și Kate.

Meghan Markle, care a avut o atitudine solemnă ieri toată ziua, a găsit loc pentru un zâmbet pentru Charlotte, în ciuda suferinței pricinuite de pierderea Reginei, au scris jurnaliștii britanici. Cel puțin o dată, ducesa de Sussex a privit-o cu căldură pe copilă. Un astfel de moment a fost surprins când familia regală s-a adunat în fața Arcului Wellington. Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, i-a zâmbit prințesei Charlotte subtil și afectuos nepoatei ei, după slujba dedicată morții Reginei din Abația Westminster.

Filmulețul video (de mai jos) o arată pe prințesa Charlotte când stătea alături de mama ei și de Camilla, Regina consoartă, la Arcul Wellington. Tânăra prințesă s-a întors la un moment dat să vadă ce se întâmplă, moment în care Meghan Markle, care era solemnă în acea clipă, o vede și îi zâmbește fetiței cu căldură.

E un gest pe care toată lumea l-a remarcat, mai ales că pe tot parcursul zilei Meghan Markle a fost vizibil afectată și chiar a vărsat o lacrimă în timp ce s-a alăturat altor membri ai familiei regale pentru a-și prezenta omagiile și a-și lua un ultim rămas bun de la suverană.

Mai târziu în cursul după-amiezii, în timpul slujbei de înmormântare de la Capela St George, tânăra prințesă a împărtășit, de asemenea, un moment dulce cu unchiul ei, prințul Harry.

Foto: PA
Foto: PA
Cum se înțelege Meghan Markle cu nepoata ei, Prințesa Charlotte. Gestul care arată legătura dintre ele
Foto: AP
Etichete: