Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei de când acesta a plecat la facultate: ”Se schimbă doar conversația”

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei de când acesta a plecat la facultate: ”Se schimbă doar conversația”

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei de când acesta a plecat la facultate: ”Se schimbă doar conversația”

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei de când acesta a plecat la facultate. Prezentatoarea TV îi oferă fiului toată libertatea de a alege.

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei de când acesta a plecat la facultate: ”Se schimbă doar conversația”

În urmă cu 15 ani, Mihaela Rădulescu și fiul ei începeau o viață nouă la Monaco, însă de mai bine de doi ani, Ayan a pornit pe drumul lui, alegând să își facă o propia viață, cel puțin profesională, peste mări și țări. Cu toate acestea, deși sunt departe unul de celălalt pentru prima dată în viață, vedeta și fiul ei continuă să aibă o relație excelentă.

Tânărul s-a mutat în Statele Unite ale Americii, dar continuă să fie băiatul mamii, căci relația cu fosta prezentatoare nu s-a schimbat deloc. Deși nu mai locuiesc sub același acoperiș, rețelele de socializare și telefoanele zilnice pe care și le dau unul altuia îi țin în permanentă legătură, fără a exista vreun secret între cei doi.

”Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el”, a spus Mihaela Rădulescu, informează VIVA.

Mihaela Rădulescu: ”M-am obișnuit cu ideea plecării lui de acasă”

Și, deși plecarea singurului copil de acasă a fost o decizie grea, vedeta spune că Ayan nu putea face o alegere mai bună și că dorința lui de a evolua astfel o face să fie mai mult decât mândră. Însă, pe lângă acest sentiment, dorul și dorința de a-l avea mai aproape, mai des, nu sunt ușor de suportat, recunoaște vedeta.

”De aproape doi ani studiază în US, la dorința lui exclusivă. M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă atât de devreme, dar pare că știe exact ce vrea și l-am lăsat să-și facă propriile alegeri. E tot ce am visat pentru el și probabil mult mai mult de-atât. Evident că și educația financiară a fost la fel de serios abordată în familia noastră, mai ales de tatăl lui, e un capitol la care e mult mai înțelept și realist decât mine. I-am pus amândoi în suflet și în minte tot ce are nevoie ca să meargă pe drumul lui, cu bagajul bine făcut”, a adăugat diva de la Monaco.

Cât despre viitor, căci tânărul este abia la începutul carierei, fiul Mihaelei Rădulescu încă nu știe ce va face, dar chiar și așa, orice ar alege, mama sa îi va fi alături. Mai ales că ea a fost cea care, încă de la o vârstă fragedă, a încercat să îi arate că în viață ai parte, atât de lucruri bune, cât și de unele mai puțin bune, important este să alegi mereu calea cea dreaptă.

”Încă e în etapa de căutări și sunt convinsă că va alege responsabil ce vrea să devină. Nu-l influențez cu nimic, vreau să afle singur cine e, eu doar i-am dat, de când s-a născut și până aici, toate indiciile de folos, i-am deschis toate ferestrele cu vedere la viață, așa cum e ea, cu de toate, nu doar cu… seaview. E important să vadă dezastrul cu ochii lui, nu doar să audă „n-ai voie”. Mereu mi-a plăcut să-i explic de ce nu sau să-i arăt ce se poate întâmpla, nu să-i interzic ceva pur și simplu”, a mai completat fosta prezentatoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: