Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, despre viața pe care o trăiește în Monaco. Prezentatoarea tv a părăsit România în urmă cu 15 ani

Mihaela Rădulescu, despre viața pe care o trăiește în Monaco. Prezentatoarea tv a părăsit România în urmă cu 15 ani

GALERIE FOTO (2) Mihaela Rădulescu, despre viața pe care o trăiește în Monaco.

Mihaela Rădulescu, despre viața pe care o trăiește în Monaco. Vedeta tv a plecat din țară în urmă cu 15 ani, imediat după ce a divorțat de tatăl copilului ei. Recent, Mihaela Rădulescu a vorbit despre viața pe care o trăiește în prezent în Monaco.

Mihaela Rădulescu, despre viața pe care o trăiește în Monaco. Prezentatoarea tv a părăsit România în urmă cu 15 ani

Mihaela Rădulescu, despre viața pe care o trăiește în Monaco. Vedeta a ales să plece din România în urmă cu 15 ani și s-a stabilit în Monaco, pe Riviera Franceză. În prezent, trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de cascadorul Felix Baumgartner. După ce a divorțat de tatăl copilului ei, Mihaela a plecat din țară,lăsând în urmă întreaga carieră pe care și-a construit-o la acea vreme.

De atunci, prezentatoarea tv revine în țară atunci când are un nou proiect de televiziune, dar și când își vizitează prietenii. Recent, vedeta a vorbit despre viața pe care o trăiește în străinătate. „Mult mai multe zile stau la Monaco decât în România. Aici pare, deși nu sunt. Aici vin doar când avem vreun eveniment sau vreo filmare, în rest nu stau aici. Dar de câte ori vin fac atât de multe poze, atât de multe interviuri, încât pare apoi că stau foarte mult. Viața în România, când vin, e realmente agitată. Vin doar pe un proiect, pe o filmare, muncesc și atât. Stau la hotel. Am plecat de 15 ani. M-am obișnuit cu bagaje, cu astea”, spune Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru Libertatea.

Ce spune Mihaela despre traiul în Monaco

Referitor la viața din Monaco, Mihaela a declarat că este una activă, iar ei îi place să călătorească alături de iubituel. Mai mult, fosta parteneră a lui Ștefan Bănică Jr. are un program bine definit. „E mult mai bun mediul acolo, ca să zic așa, pentru o disciplină de viață. Poate și pentru că am mai puține lucruri de muncit. În România e mai greu cu filmările, cu proiecte, cu emisiuni. Aici nu am timp să mănânc la ore regulate. Acolo am timp de lucrurile astea și am avut timp în toți anii ăștia acolo pentru că te organizezi cumva și după programul copilului care are școală pe anumite ore, care mănâncă la anumite ore. Cred că toate mamele își schimbă programul după ceasul copilului. Acolo trăiesc ceva mai disciplinat la capitolul ăsta, dar la fel de activ. Eu trăiesc dintr-un loc în altul, asta și pentru că circul mult pe Planetă, Felix merge în multe locuri, merg cu el când nu am altceva de făcut.E o viață foarte activă, foarte diferită de o viață normală și casnică. Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot. Mai pot valize toată viața, îmi place genul acesta de viață”, a mai spus ea.

Mihaela si Felix

Mihaela a spus că nu și-ar mai dori să se întoarcă în țară, pentru a locui permanent, mai ales pentru că mediul și atmosfera din Monaco este una diferită și pe placul ei.  „Viața în România, când vin, e realmente agitată. Vin doar pe un proiect, pe o filmare, muncesc și atât. Am plecat de 15 ani. E mult mai bun mediul acolo, ca să zic așa, pentru o disciplină de viață. Poate și pentru că am mai puține lucruri de muncit. În România e mai greu cu filmările, cu proiecte, cu emisiuni. Aici nu am timp să mănânc la ore regulate”, a declarat Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: