Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vrea Felix Baumgartner să facă copii cu Mihaela Rădulescu. Declarațiile surprinzătoare făcute de vedeta tv

De ce nu vrea Felix Baumgartner să facă copii cu Mihaela Rădulescu. Declarațiile surprinzătoare făcute de vedeta tv

GALERIE FOTO (5) De ce nu vrea Felix Baumgartner să facă copii cu Mihaela Rădulescu.

De ce nu vrea Felix Baumgartner să facă copii cu Mihaela Rădulescu. Vedeta tv trăiește o poveste de dragoste de 8 ani alături de Felix Baumgartner. Cu toate astea, multă lume se aștepta ca cei doi să facă un copil împreună, dar se pare că acest lucru nu se va întâmpla. Mihaela Rădulescu a făcut declarații uluitoare despre relația cu iubitul ei.

De ce nu vrea Felix Baumgartner să facă copii cu Mihaela Rădulescu. Declarațiile surprinzătoare făcute de vedeta tv

De ce nu vrea Felix Baumgartner să facă copii cu Mihaela Rădulescu. După ce a divorțat de Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu a părăsit România împreună cu fiul său. Ulterior, vedeta tv l-a cunoscut pe cascadorul Felix Baumgartner, fiind împreună de 8 ani. Multă lume se aștepta ca cei doi să aibă un copil împreună,dar se pare că acest lucru nu se va întâmpla. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care iubitul ei nu își dorește să aibă copil. Potrivit acesteia, Felix nu vrea copii din cauza meseriei riscante pe care o are și teama sa este să nu-i lase singuri. „Mi se pare un sistem de gândire foarte sănătos, e riscant, el e antrenat, pregătit. Sunt doar câțiva în lume care fac asta”, a spus vedeta.

Mihaela a declarat că iubitul ei pregătește o nouă escapadă de-a dreptul surprinzătoare, fără să ofere mai multe detalii. Felix Baumgartner a intrat în Cartea Recorduriloe după ce a sărit din stratosferă, de la 39.000 de metri altitudine. De nenumărate ori s-a zvonit că cei doi ar avea probleme în relație, dar jurata de la Masked Singer a infirmat toate informațiile. „Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi, ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo.S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori, în 8 ani, încât nu știu dacă ai observat, sunt foarte relaxată la acest capitol, nici măcar nu mai dezmint știrile de genul ăsta, le las acolo și când vă treziți voi mai puțin pregătiți o să constatați că nu s-a întâmplat nimic, de fapt”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Cum s-au cunoscut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Povestea de dragoste dintre cei doi nu a început atât de ușor. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt ani, într-un mod inedit. Vedeta a mers să-i ia un interviu celebrului parașutist, dar nu era îndrăgostită, ci doar în admira ca și sportiv. Fosta prezentatoare tv a crezut la început că Felix are stofă de Don Juan și a preferat să fugă de el. Ei bine, sportivul s-a îndrăgostit iremediabil de ea și a încercat să o cucerească. Felix a invitat-o la masă, dar Mihaela nu a acceptat. ”M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu, însă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”, a declarat Mihaela.

După ce s-au întâlnit din nou la un eveniment monden, Felix a „certat-o” pe Mihaela pentru că i-a dat numărul greșit. “Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită. Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”, a mai povestit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: