Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Felix Baumgartner, după ce s-a zvonit că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit

Prima reacție a lui Felix Baumgartner, după ce s-a zvonit că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit

Prima reacție a lui Felix Baumgartner, după ce s-a zvonit că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit

Felix Baumgartner a făcut primele declarații despre zvonurile apărute în presă cum că el și Mihaela Rădulescu s-ar fi despărțit. Ce spune bărbatul despre această situație!

Prima reacție a lui Felix Baumgartner, după ce s-a zvonit că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. În ultima perioadă, au apărut zvonuri cum că ce doi s-au despărțit, iar acum, astronautul a dezmințit aceste zvonuri printr-o postare pe contul lui de socializare. Felix a publicat o fotografie cu el și Mihaela Rădulescu, dintr-un avion privat.

„Nu mai pot de nerăbdare să petrec weekend-ul cu fata mea”, a scris Felix  Baumgartner pe Instagram.


Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație de 7 ani, însă cei doi nu au deschis niciodată vorba despre o posibilă căsătorie. Se pare că prezentaoarea TV se teme de căsătorie. Aceasta nu simte nevoia unei noi căsnicii, mai ales când relația pe care o are este tot ceea ce își putea dori. A ”bifat” experiență căsătoriei, iar acum se dedică trup și suflet bărbatului care o face fericită. Gurile rele nu le-au dat pace deloc, însă cei doi au rămas mai uniți ca niciodată.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat vedeta conform Protv.ro

Care este adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a decis să plece definitiv din România

Mihaela Rădulescu a vorbit despre perioada în care a decis să plece din țara sa natală și să-i construiască fiului ei un viitor în altă țară. „Este o decizie luată sută la sută pentru copilul meu. Eu nu am vrut nicio secundă să-mi cresc copilul aici… Cred că a fost cea mai bună decizie din viața. La momentul respectiv noi aveam și foarte multă agitație în România, era divorțul. Practic nu mai aveam niciun moment de liniște, nici pe stradă”, a spus Mihaela.

De asemenea, vedeta tv a mărturisit că în acel moment Ayan trebuia să înceapă grădinița,iar paparazzi erau mereu pe urmele sale. Astfel, gândindu-se la viitorul copilului ei, Mihaela a luat decizia de a pleca din țară. „Era un moment in care copilul meu trebuia să înceapă grădinița, eu trebuia să mă duc să-l iau, dar eu nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei de dimineața până seara. .(…)Acela a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. Profesional, nu aveam niciun motiv pe lume să plec.Fără să sune ieftin, a fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac și a fost pentru prima dată când mi-aș fi dat un premiu pentru lipsă de egoism. Nu mă mai gândeam la mine”, a mai spus vedeta tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: