Redactia.ro
Home » Monden » Care este motivul pentru care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu se căsătoresc. Vedeta a recunoscut totul

Care este motivul pentru care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu se căsătoresc. Vedeta a recunoscut totul

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de ani buni. Cei doi se potrivesc de minune și sunt urmăriți de sute de mii de oameni în mediul online. Multă lume s-a întrebat de ce cei doi amorezi nu își oficializează relația și în fața ofițerului de stare civilă. Răspunsul l-a dat chiar Mihaela Rădulescu. De ce nu se căsătoresc cei doi.

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu se căsătoresc

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt definiția unui cuplu perfect. Cei doi se înțeleg de minune și mulți se întreabă care este motivul pentru care nu își unesc destinele într-un mod oficial. Mihaela Rădulescu a vorbit despre acest lucru. Vedeta noastră a dezvăluit că nu simte nevoia ca ea și iubitul ei să facă pasul cel mare. Ea a mărturisit că faptul că a mai fost căsătorită a determinat-o să nu mai pună atât de mult accent pe acest lucru. Mihaela Rădulescu a mai spus și faptul că presa adesea „o desparte sau o împacă cu Felix”. Au apărut multe articole în care se spunea că cei doi și-au luat adio, dar niciodată cei doi nu au fost despărțiți, conform spuselor Mihaelei.

Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră! De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva.„, a declarat Mihaela Rădulescu.

Cum arată și cum se înțelege Mihaela cu fiul ei Ayan

Mihaela Rădulescu a încercat cât mai mult posibil să își țină unicul fiu departe de lumina reflectoarelor și de gura presei. Aceasta rareori l-a arătat public pe cel mic, care acum este un adevărat bărbat. Cum Ayan are 16 ani este mereu prezent pe rețelele sociale și cu greu reușește să stea departe de atenția publicului. Ayan Schwartzenberg este bărbat în toată firea. Fiul Mihaelei Rădulescu are 16 ani și este de o frumusețe răpitoare. Acesta nu mai este copilul din pozele pe care le publica Mihaela acum ceva timp. Ayan s-a transformat într-un adolescent care întoarce privirile domnișoarelor de pe Coasta de Azur și nu numai.

Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. (…)Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: