Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu a fost la un pas să fie bătută de Ștefan Banică Jr! ”El fost mereu foarte gelos”

Mihaela Rădulescu a fost la un pas să fie bătută de Ștefan Banică Jr! ”El fost mereu foarte gelos”

GALERIE FOTO (3) Mihaela Rădulescu a fost la un pas să fie bătută de Ștefan Banică Jr! ”El fost mereu foarte gelos”

Ștefan Bănică și Mihaela Rădulescu au avut o relația în urmă cu mi mulți ani, însă abia acum au ieșit la iveală detalii importante despre tensiunile dintre cei doi. George Ciubotaru a dezvăluit că Mihaela era la un pas să-și ia bataie la celebrul artist. 

Mihaela Rădulescu a fost la un pas să fie bătută de Ștefan Banică Jr! ”El fost mereu foarte gelos”

Nu este prima data când Ștefan Bănică Jr. este acuzat că este violent, atât verba, cât și fizic. De-a lungul timpului au tot apărut mai multe informații potrivit cărora artistul și-ar fi lovit cu fostele sale partenere de viață, iar aeste informații provin chiar de la apropiații lui.

În relația cu Mihaela Rădulescu nu s-au auzit zvonuri cum că artistul ar fi fost agresiv. Cei doi au avut o relație frumasă și toată lumea a crezut, la momentul respectiv, că sunt suflete pereche. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar așa, iar acum au ieșit la suprafață detalii de-a dreptul șocante din interior.

Mihaela Rădulescu a fost la un pas să fie bătută de Ștefan Banică Jr! ”El fost mereu foarte gelos”

Se pare că Mihaela Rădulescu a fost la un pas să fie bătută de Ștefan Bănică! Cel care a vorbit despre episodul cu pricina a fost regizorul George Ciubotaru, care a mărturisit că artistul și-a ieșit din minți într-o vacanță, după ce vedeta Pro TV a primit un mesaj din partea unui bărbat.

”Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela.  Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece. Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus atunci George Ciubotaru.

Mihaela Rădulescu a fost la un pas să fie bătută de Ștefan Banică Jr! ”El fost mereu foarte gelos”

Cristi Brancu a vorbit despre violențele dintre Ștefan Bănică și Cristina Țopescu

La un moment dat, Cristi Brancu a dezvăluit că Ștefan Bănică a bătut-o pe Cristina Țopescu, pe plajă, iar jurnalista a povestit totul despre un alt moment de cumpănă din relația ei cu artistul, în care acesta a amenințat-o cu moartea.

”Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă. Tinea un cuţit mare de bucătarie sub haină. Imi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus regretata Cristina Ţopescu, acum câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: