Redactia.ro
Home » Monden » Care este adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a decis să plece definitiv din România: „Din punct de vedere profesional, nu aveam niciun motiv să plec”

Care este adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a decis să plece definitiv din România: „Din punct de vedere profesional, nu aveam niciun motiv să plec”

GALERIE FOTO (4) Care este adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a decis să plece definitiv din România

Care este adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a decis să plece definitiv din România. Jurata de la „Masked Singer” se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate astea, puțină lume știe că vedeta a renunțat la carieta din România pentru a pleca în străinătate. Care a fost, de fapt, motivul plecării sale?

Care este adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a decis să plece definitiv din România: „Din punct de vedere profesional, nu aveam niciun motiv să plec”

Care este adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a decis să plece definitiv din România. Este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din televiziunea românească, dar cu toate astea, a preferat să plece din România și să-și facă o carieră în străinătate. Mihaela Rădulescu, 52 de ani a plecat din țară în urmă cu câțiva ani, mutându-se la Monte Carlo. Deși i se făcea dor de familia sa și de locuri natale din țară, a preferat să-și crească copilul pe Coasta de Azur.

Invitată în podcast-ul găzduit de Amalia Enache, Mihaela Rădulescu a vorbit despre perioada în care a decis să plece din țara sa natală și să-i construiască fiului ei un viitor în altă țară. „Este o decizie luată sută la sută pentru copilul meu. Eu nu am vrut nicio secundă să-mi cresc copilul aici… Cred că a fost cea mai bună decizie din viața. La momentul respectiv noi aveam și foarte multă agitație în România, era divorțul. Practic nu mai aveam niciun moment de liniște, nici pe stradă”, a spus Mihaela.

De asemenea, vedeta tv a mărturisit că în acel moment Ayan trebuia să înceapă grădinița,iar paparazzi erau mereu pe urmele sale. Astfel, gândindu-se la viitorul copilului ei, Mihaela a luat decizia de a pleca din țară. „Era un moment in care copilul meu trebuia să înceapă grădinița, eu trebuia să mă duc să-l iau, dar eu nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei de dimineața până seara. .(…)Acela a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. Profesional, nu aveam niciun motiv pe lume să plec.Fără să sune ieftin, a fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac și a fost pentru prima dată când mi-aș fi dat un premiu pentru lipsă de egoism. Nu mă mai gândeam la mine”, a mai spus vedeta tv.

Mihaela Rădulescu își alăpta copilul în public

Vedeta tv a recunoscut că și-a alăptat copilul în public. Mihaela Rădulescu nu avea bonă, motiv pentru care își lua fiul oriunde mergea. Vedeta și-a amintit și un episod surprinzător în perioada când lucra la radio. „Eu nu aveam bonă și îl luam peste tot, la emisiuni de radio, prin studiouri. Eu nu plecam de acasă fără copilul meu, chiar și când alăptam. Îmi aduc aminte de colegii de la Radio Guerilla care veneau pe geam și îmi spuneau că este ora alăptării și eu trebuia să am emisiune în direct. Pe ei i-am educat prima dată despre alăptarea în public că nu este nicio problemă„, a mai spus jurata de la Masked Singer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: