Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Mihaela Rădulescu cu primii bani câștigați din televiziune. O dramă suferită i-a schimbat percepția asupra vieții: “Și în ziua de astăzi există o plăcuță cu numele meu la Spitalul din Piatra Neamț”

Ce a făcut Mihaela Rădulescu cu primii bani câștigați din televiziune. O dramă suferită i-a schimbat percepția asupra vieții: “Și în ziua de astăzi există o plăcuță cu numele meu la Spitalul din Piatra Neamț”

Ce a făcut Mihaela Rădulescu cu primii bani câștigați ca vedetă.

Ce a făcut Mihaela Rădulescu cu primii bani câștigați din televiziune. Invitată în podcastul găzduit de Amalia Enache, vedeta tv a vorbit despre viața și cariera sa. Puțini sunt cei care știu ce a făcut Mihaela cu primii bani câștigați la scurt timp după ce a devenit cunoscută.

Ce a făcut Mihaela Rădulescu cu primii bani câștigați din televiziune. O dramă suferită i-a schimbat percepția asupra vieții: “Și în ziua de astăzi există o plăcuță cu numele meu la Spitalul din Piatra Neamț”

Ce a făcut Mihaela Rădulescu cu primii bani câștigați din televiziune. În vârstă de 52 de ani, Mihaela Rădulescu are o viață împlinită, dar puțini știu greutățile prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Recent, vedeta tv a fost invitată în podcast-ul Amaliei Enache, în cadrul căruia a vorbit despre viața și cariera sa. Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care a ales să nască în afara țării, fiind însărcinată cu Ayan.

Vedeta a spus că a avut o sacină ușoară, fiind extrem de fericită pe parcursul sarcinii. De asemenea, juratul de la „Masked Singer” a mărturisit că a ales să nască prin cezariană pentru că a avut o tragedie în familie care a determinat-o să ia această decizie. „Eu am născut prin cezariană dintr-o alegere personală, pentru că am avut o tragedie în familie. „Primul copil al fratelui meu a murit la naștere, dintr-un travaliu care a durat prea mult, pentru că nu a fost salvat la timp. A fost un moment foarte greu în inima mea și pentru familia mea. Noi toți, pe culoar, așteptând copilul care a trăit doar 12 ore. De la acea întâmplare am jurat că eu nu o să nasc niciodată în România. Am rămas traumatizată, pentru că acel copil ar fi putut trăi, dacă în spitalul în care s-a născut el exista un tub de intubație pentru mărimea lui”, a spus vedeta.

Pe ce a cheltuit Mihaela Rădulescu primii bani câștigați

Totodată, Mihaela a mărturisit ce a făcut cu primii bani câștigați din publicitate. Afectată de drama fratelui său, vedeta a decis să cumpere tuburi de intubație pe care le-a donat unui spital pediatru. „Când am reușit să fac primii bani din viața mea „ca vedetă”, de fapt, din primii bani câștigați de bine dintr-o reclamă m-am dus la Piatra Neamț, și nu exagerez, cu un camion de tuburi și le-am donat la maternitatea din Piatra Neamț. Chiar și în ziua de azi există o plăcuță mică acolo. Am simțit nevoia să duc tot ce e nevoie la acel spital ca să nu se mai întâmple asta altor mame”, a spus Mihaela.

Din fericire, Mihaela Rădulescu a avut o naștere fără nicio problemă și s-a bucurat că fiul ei nu i-a provocat dureri sau stări de rău pe timpul sarcinii. „Copilul meu a venit pe lume normal. Nu am avut decât iubire și bucurie și chef să fac și eu ceva în viața mea. Pentru mine asta a fost realizarea vieții”, a mai spus cu mandrie vedeta. În prezent, fiul Mihaelei Rădulescu are 17 ani și o face mândră pe mama lui cu fiecare ocazie. Vedeta de la Pro tv se poate declara o femeie împlinită și iubită atât de partenerul său, Felix Baumgartner, cât și de copilul ei, Ayan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: