Redactia.ro
Home » TV » Dieta minune pe care o ține Mihaela Rădulescu. Așa se menține în formă vedeta TV la 52 de ani

Dieta minune pe care o ține Mihaela Rădulescu. Așa se menține în formă vedeta TV la 52 de ani

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. Iată dieta minune, extrem de personalizată, prin care reușește să se mențină în formă.

Obrazul subțire cu cheltuială se ține, zice un proverb popular. Și chiar dacă mulți ar crede că diva de la Monaco se întreține doar cu tratamente scumpe, iată că Mihaela Rădulescu este exemplul că nu e întotdeauna așa! Cum toate că vedeta TV a recunoscut a trecut și pe la medici esteticieni, aceasta preferă remediile naturale când vine vorba de înfrumusețare.

Mihaela Rădulescu, dieta minune pe care o ține și la 52 de ani

Mihaela Rădulescu a divulgat unul dintre secretele care o mențin în formă chiar și la 52 de ani.

„Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că de ani de zile este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline. O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret”, a mărturisit Mihaela Rădulescu pentru cei de la Viva.

Mihaela Rădulescu, despre dieta ei: ”Ce bine că nu-s perfectă”

Și chiar de curând, Mihaela Rădulescu a dat detalii despre stilul ei de viață într-o postare făcută pe contul său de Instagram zilele acestea.

”Dupa salatele colorate de vara, in care amestec fructe, legume si seminte, fara vreo teama de nepotrivire de caracter intre ele, pepenele rosu mi-e prieten pe viata. Si de-o viata.

Dimineata, mult inainte de cafea si imediat dupa dush, mi-e mic dejun si imi da o tona de energie pentru sport. In alte zile, imprietenit cu o branza putin sarata, mi-e masa de pranz. Cand devine cina, e semn ca sunt home alone si n-am chef sa gatesc doar pentru mine 🙂 . Am dat o sansa tuturor fructelor exotice”, a dezvăluit vedeta TV.

Și cum locuiește de foarte mulți ani la Monaco, Mihaela Rădulescu a afirmat că disciplina sa alimentară are de suferit atunci când vione în România.

”Pepenele rosu a castigat mereu. Ala bun, zemos, rece, o idee zaharisit. Nu danseaza decat vara, altfel as fi si mai vegetariana decat… aproape am devenit, fara sa fac vreun efort sau fara sa fie „de fitze“, c-asa se poarta. Motivele esentiale ma anima, argumentele clare, nu „marketingul“. Nu-mi vine bine nicio forma de extremism, nici macar culinar.

Sunt fericita in zona „plant based diet“ – treaba aia in care mananci legume si fructe in toate combinatiile, dar nu mananci hamburgerul pe ascuns, ci asumat, daca-ti vine cheful de carne. Disciplina mea alimentara se duce naibii doar cand ajung in Romania si mi-e efectiv pofta de… un parizer ca-n copilarie… Am invatat sa-mi fac poftele, exact asa cum imi respect programul de sport sau orele de somn – cu prioritate.

Placerile (alea servite cu masura si fara tanguieli despre cum „nu ai vrut, dar n-ai avut incotro“ ) sunt cheia poftei de viata, cel putin pe strada mea. Ce bine ca nu-s perfecta 😂 ✌️🤗 @lavillamonaco”, a mai spus ea.

Ce nu face niciodată Mihaela Rădulescu

Cât despre alimentația, Mihaela Rădulescu recunoaște că nu ține o dietă anume, ci doar are grijă la ce consumă, mai ales când vine vorba de cantitate. Vedeta TV a povestit ce nu face niciodată.

“Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu.

Cu toate acestea, diva de Monaco recunoaște că nu îi mai e la fel de ușor să se ocupe de ea, cum o făcea la 20 de ani.

„Când treci de 50 de ani nu mai vrei să nu îți mai pese. Acum am ceva mai multă grijă, pentru că e ceva mai complicat de menținut. Nu-i chiar așa simplu ca la 20. Am grijă. Repet, sunt un om care dorm noaptea, alerg, fac sport. Dacă mă întrebi pe mine orice femeie ar trebui să facă lucrurile astea. Sigur, poate nu toate avem timp în viață pentru asta, dar eu îmi fac”, a explicat vedeta TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: