Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Paula Chirilă cu Dan Capatos, de când sunt colegi de platou. Actrița a dat cărțile pe față: ”Mi se pare un…”

Cum se înțelege Paula Chirilă cu Dan Capatos, de când sunt colegi de platou. Actrița a dat cărțile pe față: ”Mi se pare un…”

Paula Chirilă a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Capatos, de când ea este asistentă în emisiunea lui. Cunoscuta actriță a dat cărțile pe față și a explicat cum se înțelege cu prezentatorul TV, în spatele camerelor de filmat.

Cum se înțelege Paula Chirilă cu Dan Capatos

Paula Chirilă a vorbit despre relația pe care o are cu colegul ei de platou, Dan Capatos. Actrița a recunoscut că-l admiră foarte mult pe prezentatorul TV și spune că are ce să învețe de la el. De altfel, vedea îl consideră pe Dan Capatos un jurnalist de excepție, care reusește de fiecare dată să scoată adevărul de la invitații lui. “Eu mă simt foarte bine la emisiunea Xtra Night Show şi îl admir şi îl studiez pe Dan, în acelaşi timp. Mi se pare un jurnalist excepţional, care trece cu o lejeritate de invidiat de la o remarcă ce strârneşte râsul la o întrebare directă care nu poate să scoată decât adevărul la suprafață.”, a spus Paula Chirilă, pentru VIVA.

De altfel, vedeta a povestit și despre întâmplările neașteptate din timpul emisiunii, unde este asistentă. ”De regulă, o emisiune în direct vine la pachet cu o mulţime de surprize. Dacă ar fi să punctez ceva anume, pot spune că mi s-a întâmplat să se deschidă în faţa noastră nişte oameni cum nu mi-aş fi imaginat că se va întâmpla vreodată şi am reuşit să vedem omul, dincolo de imaginea publică”, a mai spus Paula Chirilă, pentru sursa citată.

Cum se simte Paula Chirilă în această perioadă

Paula Chirilă trece printr-o perioadă frumoasă a vieții ei, actrița mărturisind că a descoperit că fericirea și împlinirea trebuie să depindă doar de ea. Astfel, actrița are o bună perioadă și din punct de vedere al echilibrului personal și al autocunoașterii. “Cred că acum traversez cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, din punct de vedere al echilibrului personal şi al autocunoaşterii. Pentru că am descoperit că fericirea și împlinirea mea trebuie să depindă doar de mine. Şi asta e tot ce contează.”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: