Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Theo Rose cu soacra ei. Ce spune cântăreața despre ea: „E o tipă…”

Cum se înțelege Theo Rose cu soacra ei. Ce spune cântăreața despre ea: „E o tipă…”

Cum se înțelege Theo Rose cu soacra ei. Ce spune despre ea: „E o tipă...”

Iată cum se înțelege Theo Rose cu soacra ei, mama lui Anghel Damian. Ce spune cântăreața despre ea.

Cum se înțelege Theo Rose cu soacra ei. Ce spune cântăreața despre ea: „E o tipă…”

Theo Rose o să nască un băiețel în luna iunie a acestui an. Este copilul ei și al lui Anghel Damian și o să îl cheme Sasha Ioan, a dezvăluit Theo Rose în exlusivitate pentru Pro FM.

Cântăreața a dezvăluit și cum se înțelege cu mama lui Anghel Damian, cea care i-ar putea deveni, oficial, și soacră. Momentan, Theo Rose și Anghel Damian nu au anunțat că urmează să se căsătorească, dar există și această variantă.

Întrebată ce relație are cu mama regizorului Anghel Damian, Theo Rose a spus, potrivit Pro FM: „Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”.

Regizorii Laurențiu și Anca Damian sunt părinții lui Anghel Damian. Viitoarea soacră a lui Theo Rose este regizoare și producătoare. Doctor în Arte, Cinema și Media, ea a câștigat în 2018 premiul pentru cel mai bun regizor la Festivalul de Film de la Varșovia, pentru pelicula Moon Hotel Kabul.

Multe femei se panichează când văd că acumulează ceva kilograme și văd că nu mai sunt în formă, ca înainte de sarcină. Theo, însă, este încântată de formele pe care le-a căpătat în ultima vreme și chiar își iubește corpul, cu orice imperfecțiune. Nu ratează nicio ocazie să își fotografieze burtica de gravidă și se bucură de orice detaliu nou care apare. Se simte mai atrăgătoare de când este însărcinată și spune că niciodată nu a arătat mai bine, căpătând și ceva forme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: