Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, vești rele despre sarcină! Artista este disperată: „Îmi e tare frică”

Theo Rose, vești rele despre sarcină! Artista este disperată: „Îmi e tare frică”

GALERIE FOTO (7) Theo Rose, vești rele despre sarcină! Artista este disperată: "Îmi e tare frică"

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra artistă este însărcinată și în câteva luni va deveni mamă, dar mai are mult de parcurs până acolo. Cântăreața întâmpină mai multe probleme cu sarcina, pe care nu știe cum să le gestioneze și îi dau mari bătăi de cap. Viitoarea mămică le-a cerut ajutorul fanilor.

Theo Rose, disperată pe internet

Theo Rose este însărcinată și va da naștere unui băiețel la începutul lunii iunie. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, sunt în al nouălea cer și trăiesc emoții mari înainte de a-și strânge în brațe primul copil. Întâlnesc noutăți la fiecare pas, iar unele dintre ele chiar le dau palpitații, mai ales mămicii.

Artista și-a obișnuit fanii să îi țină la curent cu tot ce este nou în viața ei și nu ezită să le ceară ajutorul când întâmpină probleme. De data aceasta, Theo a mărturisit că nu mai suportă hainele strâmte, care pun presiune pe burtică și, cea mai mare problemă, nu știe în ce poziție să mai doarmă.

Iubita lui Anghel Damian spune că îi este teamă ca nu cumva să se întâmple ceva rău cu bebelușul ei, motiv pentru care stă stresată și în somn. Se trezește des pe timpul nopții, de teamă că ar putea avea o poziție incomodă pentru micuțul pe care îl poartă în pântece.

‘‘În sfârșit am marcat următoarele dificultăți în sarcină, nu mai suport pantalonii care îmi ajung până la jumătatea burții, nu contează că mă strâng sau nu, nu suport să simt nici măcar să simt întăritorul ăla de la jumătatea burții. Și cu somnul, îmi este tare frică și mă trezesc destul de des ca nu cumva să fiu mai pe burtă decât este cazul.”, a declarat Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Theo Rose, mândră de schimbările suferite de corpul ei

Multe femei se panichează când văd că acumulează ceva kilograme și văd că nu mai sunt în formă, ca înainte de sarcină. Theo, însă, este încântată de formele pe care le-a căpătat în ultima vreme și chiar își iubește corpul, cu orice imperfecțiune.

Nu ratează nicio ocazie să își fotografieze burtica de gravidă și se bucură de orice detaliu nou care apare. Se simte mai atrăgătoare de când este însărcinată și spune că niciodată nu a arătat mi bine, căpătând și ceva forme de când Dumnezeu i-a oferit darul de a fi mamă.

„Vă spun sincer, și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc.

Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place.”, a mai declarat Theo Rose, pe pagina persoanală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: