Redactia.ro
Home » Știri » Theo Rose a ajuns pe perfuzii! Artista întâmpină probleme în sarcină

Theo Rose a ajuns pe perfuzii! Artista întâmpină probleme în sarcină

Theo Rose a dezvăluit fără să vrea sexul bebelușului? Detaliul care a dat-o de gol

Theo Rose este însărcinată și deși ar trebui să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iată că se confruntă și cu mici neplăceri. Artista a dezvăluit că a acuzat stări de rău și că a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat mai exact

Theo Rose a ajuns pe perfuzii. Ce a pățit

Aflându-se în primul trimestru de sarcină, The Rose se confruntă ca orice graviduță cu stări de rău. Numai că, în cazul ei au fost acutizate, așa că a ajuns la doctor. Artista a povestit în mediul online că în ultima săptămână s-a confruntat cu grețuri și amețeli, așa că a fost nevoită să meargă la spital pentru câteva perfuzii.

„Bună ziua! După o săptămână, nu vreți să știți de care, mi-a fost rău, rău, am avut grețuri, am fost pe perfuzii, amărâtă… După o săptămână am reușit să mă pun pe picioare. Și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva, că nu se moare, că e ceva normal.”, a mărturisit ea jovială.

Artista trece prin clipe delicate

Theo Rose spune că totuși starea ei s-a ameliorat și că deja și-a reluat activitățile de zi cu zi. „ Sper să nu mai revină stările alea, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot mânca și eu ca oamenii. Aia mă interesează. Că foame mi-e, dar mi-e și greață în același timp. Mi-era, astăzi mă simt bine. Hai să nu mai cobesc, că poate cine știe. Mi-e bine, mă simt foarte bine”, a mai povestit ea.

Amintim că Theo Rose e însărcinată cu primul copil, iar tatăl pruncului ei este nimeni altul decât regizorul serialului „Clanul”, Anghel Damian. Cei doi s-au apropiat pe platourile de filmare, iar ulterior au format un cuplu. La acea vreme, Theo Rose de-abia se despărțiseră de Alex Leonte, iar Anghel Damian de regizoarea Lia Bugnar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: