Redactia.ro
Home » Știri » Cum se mai simte Florin Salam. Roxana Dobre, soția lui, a vorbit despre retragerea lui din muzică. „Eu aș fi cea mai fericită…”

Cum se mai simte Florin Salam. Roxana Dobre, soția lui, a vorbit despre retragerea lui din muzică. „Eu aș fi cea mai fericită…”

Cum se mai simte Florin Salam. Roxana Dobre, soția lui, a vorbit despre retragerea lui din muzică. „Eu aș fi cea mai fericită...”

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a vorbit despre retragerea lui din muzică. Iată ce declarații a făcut aceasta și dacă fanii lui Salam pot sta sau nu liniștiți.

Cum se mai simte Florin Salam. Roxana Dobre, soția lui, a vorbit despre retragerea lui din muzică. „Eu aș fi cea mai fericită…”

De curând, de când cu îmbolnăvirea lui cu COVID-19, Florin Salam a fost personaj principal în presa din România, mai ales când, dintr-un derapaj, a apărut informația că a decedat. A infirmat chiar el zvonul și s-a declarat, printre altele, extrem de dezamăgit de cât de bine își fac jurnaliștii treaba.

„Mi-aţi supărat familia, copiii mei plâng! Nu mă omoară nimeni, mă omorâţi voi, cu vorbele care le spuneţi”, a fost fraza lui Florin Salam, spusă într-un live după ce site-ul Ştirile Pro TV l-a dat mort din cauza consumului de droguri.

Totuși, au apărut și vorbe cum că manelistul ar urma să își încheie cariera în muzică, astfel că fanii deja au început să își facă griji. Roxana Dobre, soția lui, a lămurit această chestiune.

„Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă”, a declarat Roxana Dobre, conform Antena Stars.

Așa că admiratorii lui Salam pot să stea de acum înainte liniștiți, pentru că acesta o să mai concerteze mult și bine, doar să fie sănătos. Momentan, deși a fost externat din spital și a ajuns acasă la familia lui, el încă nu și-a revenit complet. Zilele trecute, pe 28 august, fiica lui Salam a împlinit 22 de ani, iar tatăl i-a transmis la mulți ani, cu regretul că nu a putut cânta la ziua ei. A spus chiar el de ce, într-un filmulet publicat pe Instagram.

„La mulți ani, fata mea! Să mă ierți că n-am putut să cânt ieri că mi-a fost cu o zi înainte foarte greu. N-am putut să cânt deloc și crede-mă că nu te minte tăticul tău. La muți ani încă o dată și voi recupera tot, își promit, promit, promit! Te iubesc, te iubesc, la mulți ani!”, a spus el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Salam (@florinsalam_official)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: