Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menține în formă Nea Mărin, la 64 de ani: „Timp de douăzeci de ani nu am consumat carne de porc…”

Cum se menține în formă Nea Mărin, la 64 de ani: „Timp de douăzeci de ani nu am consumat carne de porc…”

Cum se menține în formă Nea Mărin, la 64 de ani

Mulți s-au întrebat ce consumă în fiecare dimineață Nea Mărin pentru a se menține într-o formă de zile mari, la 64 de ani! Iată răspunsul!

Cum se menține în formă Nea Mărin, la 64 de ani

Nea Mărin susține că are o rutină alimentară și îi place foarte mult să facă mișcare încă de dimineață. Acesta a mărturisit că nu a consumat carne de porc, timp de 20 de ani, iar acest lucru i-a fost extrem de benefic din punct de vedere fizic:

„De ani de zile îmi încep diminețile făcând mișcare. La primele ore, înot sau merg cu bicicleta. În timpul liber îmi place să călătoresc, iar de când a ieșit soția la pensie, mergem împreună cu nepoții prin locurile frumoase pe unde am filmat eu

Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina, de prânz se ocupă soția, iar mesele sunt întotdeauna la ore fixe. În fiecare dimineață la 7.00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13.30, iar cina la 18.30-19.00.

Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin. Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni…”, a povestit Nea Mărin pentru Viva.

Nea Mărin, despre celebritate

Nea Mărin consideră că este un om normal și că celebritatea nu l-a schimbat în decursul anilor:

Eu sunt un om normal, am încercat să nu mă desprind de pământ și să rămân același. Dacă oamenii sunt curioși și mă opresc pe stradă, încerc să le răspund, să le vorbesc. Mai sunt și momente în care fanii îmi cer prea multe detalii sau informații pe care nu le pot dezvălui. Dar pe această cale vreau să știe că sunt cu sufletul lângă ei. Eu iubesc oamenii, arta și tot ceea ce ne înconjoară”, a concluzionat acesta pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: